Βασίλισσα Ελισάβετ | Ο λόγος για τον οποίο οι γιατροί την συμβούλεψαν να αποφεύγει το αγαπημένο της ποτό

Η 95χρονη μονάρχης συνηθίζει να πίνει ένα martini τα απογεύματα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Στην τελευταία της δημόσια εμφάνιση η βασίλισσα Ελισάβετ εμφανίστηκε στηριζόμενη σε ένα μπαστούνι και τώρα ένα νέο δημοσίευμα θέλει την 95χρονη μονάρχη να προσέχει την υγεία της αποφεύγοντας το αλκοόλ.

Σύμφωνα με τα βρετανικά δημοσιεύματα, η Ελισάβετ δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα με την υγεία της όμως οι γιατροί την συμβούλεψαν να μην πίνει πια το αγαπημένο της ποτό. Η μονάρχης που συνηθίζει να πίνει ένα ποτήρι martini τα απογεύματα μπορεί να χαίρει άκρας υγείας όμως είναι 95 ετών και πρέπει να προσέχει αν θέλει να εξακολουθήσει να εργάζεται.

Διαβάστε Επίσης

Οι γιατροί της την συμβούλεψαν να αφήσει την αγαπημένη της συνήθεια καθώς πρέπει να προετοιμαστεί για ένα γεμάτο φθινοπωρινό πρόγραμμα με υποχρεώσεις αλλά και μια σημαντική στιγμή στην ζωή της ως βασίλισσα, τον εορτασμό του πλατινένιου Ιωβηλαίου της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Vanity Fair, ένας φίλος της βασιλικής οικογένειας είπε πως "ζητήθηκε από τη βασίλισσα να μην πίνει το απογευματινό της ποτό που συνήθως είναι ένα martini. Δεν είναι μεγάλη υπόθεση για εκείνη αφού δεν πίνει πολύ αλλά είναι κάπως άδικο σε αυτή τη φάση της ζωής της να πρέπει να αφήσει μία από τις λίγες απολαύσεις που έχει".

Διαβάστε Επίσης