Η βασίλισσα Ελισάβετ ήταν εκείνη που "έσπρωξε" τον Harry και τη Meghan να φύγουν από το Παλάτι

Σύμφωνα με το νέο βιβλίο "Brothers And Wives: Inside The Private Lives of William, Kate, Harry, and Meghan", ένα γεγονός ήταν η αφορμή ώστε οι Sussexes να αποχωρίσουν από τη βασιλική ζωή.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μπορεί η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry να έχουν εξηγήσει τους λόγους που τους οδήγησαν να απομακρυνθούν από τη ζωή στο Παλάτι στη συνέντευξη με την Oprah Winfrey, όμως σύμφωνα με τον νέο βιβλίο του Christopher Andersen "Brothers And Wives: Inside The Private Lives of William, Kate, Harry, and Meghan", την αφορμή τούς έδωσε η βασίλισσα Ελισάβετ.

Διαβάστε Επίσης

Όλα ξεκίνησαν όταν τα Χριστούγεννα του 2019, ο πρίγκιπας Harry αποφάσισε να περάσει τη γιορτή μαζί με τη σύζυγό του και τον γιο τους, Archie, στον Καναδά, παρέα με την πεθερά του και μητέρα της Meghan Markle, Doria Ragland και όχι στην Αγγλία στο Sandringham Estate, που κατά παράδοση συγκεντρώνονται εκεί όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Το γεγονός αυτό πλήγωσε βαθιά τη βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία θέλοντας να δείξει τη δυσαρέσκειά της, αφαίρεσε τη φωτογραφία του ζευγαριού από το γραφείο της. Πιο συγκεκριμένα, η βασίλισσα θα γύριζε το μήνυμα για τα Χριστούγεννα, όταν παρατήρησε στο τραπέζι με τις επιλεγμένες οικογενειακές φωτογραφίες, μία που περίσσευε. "Όλες είναι εντάξει, εκτός από μία", είπε η βασίλισσα Ελισάβετ, δείχνοντας εκείνη των Sussexes, προσθέτοντας πως "πιστεύω πως δεν τη χρειαζόμαστε αυτή", αναφέρει το βιβλίο. 

βασίλισσα Ελισάβετ Χριστούγεννα

Σύμφωνα με το κεφάλαιο που αναφέρεται στη σχέση της βασίλισσας Ελισάβετ με τον πρίγκιπα Harry, ο πρίγκιπας William μόλις παρακολούθησε το τηλεοπτικό μήνυμα της γιαγιάς του, ξαφνιάστηκε όταν παρατήρησε πως έλειπε η φωτογραφία του αδερφού του, εκμυστηρευόμενος στη σύζυγό του, Kate Middleton, πως ο δούκας του Sussex σίγουρα θα στενοχωρήθηκε. Από την άλλη, ο πρίγκιπας Harry εξομολογήθηκε σε έναν φίλο του πως ένιωσε λες και εκείνος, η Markle και ο Archie διαγράφηκαν από τη βασιλική οικογένεια.

Εκπρόσωπος της βασίλισσας Ελισάβετ αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο σχετικά με το βιβλίο, αφού υποστήριξε πως το Παλάτι δεν αναγνωρίζει τέτοιου είδους βιβλία και "μία δήλωση γι' αυτό μπορεί να έδινε λανθασμένα την εντύπωση της αξιοπιστίας στο κοινό".

Παρ'όλ'αυτά, λίγο αργότερα το ζευγάρι συζήτησε τους όρους της συμφωνίας κατά την οποία θα παραιτούνταν από τα βασιλικά τους καθήκοντα, ζητώντας αρχικά καταφύγιο στη Βόρεια Αμερική.

Διαβάστε Επίσης