Πρίγκιπας Κάρολος | Η ανησυχία των royal fans μετά την "κουρασμένη" εμφάνισή του στα Barbados

O μελλοντικός βασιλιάς της Μεγάλης Βρετανίας αποκοιμήθηκε κατά τη διάρκεια της επίσημης τελετής.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ήταν μια δύσκολη μέρα για τη βρετανική μοναρχία. Από τη μία τα Barbados αποκήρυξαν τη βασίλισσα Ελισάβετ και έγιναν δημοκρατία και από την άλλη ο πρίγκιπας Κάρολος έπρεπε να παραστεί στην επίσημη τελετή ορκωμοσίας της νέας προέδρου της χώρας, και μάλιστα να αφήσει κακές εντυπώσεις.

Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου έδειχνε υπερβολικά κουρασμένος κατά τη διάρκεια της τελετής, η οποία κράτησε αρκετές ώρες. Ο 72χρονος γιος της βασίλισσας Ελισάβετ προσπαθούσε να κρατήσει τα μάτια του ανοιχτά ενώ κάποια στιγμή φαίνεται ότι αποκοιμήθηκε.

Η παρουσία του πρίγκιπα στην τελετή ήταν μια ιστορική στιγμή, αφού ήταν η πρώτη φορά που ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας παραβρέθηκε σε τελετή αποκήρυξης της μοναρχίας. Σύμφωνα με το Παλάτι, τόσο η Ελισάβετ όσο και ο Κάρολος ένιωσαν λύπη που λύθηκαν οι δεσμοί με την χώρα, όμως καταλαβαίνουν ότι ήρθε η στιγμή για τα Barbados να προχωρήσουν.

Σε μια τέτοια ατμόσφαιρα, ο Κάρολος φαίνεται πως δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει στις περιστάσεις με πολλούς royal fans να σχολιάζουν στα social media πως ο μελλοντικός βασιλιάς τους έμοιαζε "αργός, κουρασμένος και σωματικά αδύναμος” ενώ κάποιοι άλλοι παρατήρησαν ότι δεν αντέχει πια την πίεση: "Έχει περάσει μεγάλη πίεση όλη τη ζωή του. Έχει αρχίσει να φαίνεται” έγραψε κάποιος, προσθέτοντας πως ”ελπίζουμε τα καλύτερα για εκείνον”.


 

Διαβάστε Επίσης