Η Betty White προσκαλεί τους φαν της να γιορτάσουν μαζί της τα 100 της χρόνια

Η κωμικός έχει τα γενέθλιά της σε έναν μήνα και ετοιμάζει μία έκπληξη για τους θαυμαστές της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η γυναίκα που αποτελεί πηγή έμπνευσης όσο καμία άλλη, η Betty White, σε έναν μήνα κλείνει τα 100 και για να το γιορτάσει, ανακοίνωσε την κυκλοφορία της ταινίας-ντοκιμαντέρ για τη ζωή της που θα προβληθεί για μία και μόνο ημέρα στους κινηματογράφους της Αμερικής και πιο συγκεκριμένα στις 17 Ιανουαρίου, που είναι η μέρα των γενεθλίων της. 

Διαβάστε Επίσης

Η ταινία "Betty White: 100 Years Young—A Birthday Celebration" που δημιουργήθηκε από τους Steve Boettcher και Mike Trinklein, ακολουθεί την καθημερινότητα της ηθοποιού, είτε βρίσκεται στα γυρίσματα κάποιου φίλμ, είτε στο σπίτι της, με στιγμιότυπα από iconic ρόλους της να παρεμβάλλονται στις σκηνές.

Παράλληλα, οι Ryan Reynolds, Tina Fey, Robert Redford, Lin Manuel- Miranda, Clint Eastwood, Morgan Freeman, Jay Leno, Carol Burnett, Craig Ferguson, Jimmy Kimmel, Valerie Bertinelli, James Corden, Wendy Malick και Jennifer Love Hewitt θα μιλήσουν για τον "εθνικό θησαυρό" των ΗΠΑ - μην ξεχνάμε πως είναι η πρώτη γυναίκα που έγινε παραγωγός προγράμματος εθνικής εμβέλειας και η πρώτη γυναίκα που έλαβε υποψηφιότητα για βραβείο Emmy- και το σημαντικό της έργο στον κινηματογράφο. Επιπλέον, θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε κομμάτια από την ακτιβιστική της δράση υπέρ των ζώων, ένα θέμα που είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο για την ίδια.

H White, που φυσικά είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, ανακοίνωσε την κυκλοφορία της ταινίας της, προτρέποντας τους φαν της να γιορτάσουν μαζί της, γράφοντας: "Ποιος δεν αγαπά τα πάρτι;! Αυτό θα είναι το πιο μεγάλο!"

Παρακολουθήστε το trailer: 

Διαβάστε Επίσης