Πριγκίπισσα Ευγενία | Οι προσωπικές φωτογραφίες της από τη χρονιά που μας πέρασε

Η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ υποδέχθηκε τον καινούριο χρόνο με μία ανασκόπηση του 2021.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Για την πριγκίπισσα Ευγενία, το 2021 ήταν μία ξεχωριστή και συνάμα δύσκολη χρονιά, αφού κατάφερε να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί, τον 10 μηνών August, με τον σύζυγό της, Jack Brooksbank, αλλά και να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της παππού, πρίγκιπα Φίλιππο. 

Διαβάστε Επίσης

Με μία σειρά φωτογραφιών από τη χρονιά που έμελλε να είναι για εκείνη σταθμός στη ζωή της, η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ αποχαιρέτησε το 2021, ξεκινώντας το νέο έτος γεμάτη εμπειρίες, τρυφερές στιγμές και όμορφα συναισθήματα. "Καλή Χρονιά σε όλους. Αντίο, 2021. Μία χρονιά που μας ευλόγησε με το αγόρι μας και είδαμε την οικογένειά μας να μεγαλώνει με νέες προσθήκες, όμως επίσης μία χρονιά που μας πήρε κάποια από τα μεγαλύτερα και πιο λαμπρά φώτα. Για πάντα στις καρδιές μας". 

Όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες που η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εντοπίζουμε πολλές λήψεις με την ίδια και τον σύζυγό της, όπως και με τον γιο τους, να απολαμβάνουν τις πρώτες στιγμές μαζί. Η ίδια, φυσικά, δεν μπορούσε να παραλείψει να αναφέρει και την απώλεια του παππού της, ένα γεγονός που συντάραξε τη βασιλική οικογένεια, ανεβάζοντας μια φωτογραφία δική του με τη βασίλισσα Ελισάβετ. Επιπλέον, η ίδια μοιράστηκε και μία φωτογραφία του πεθερού της με τον σύζυγό της, ο οποίος επίσης έφυγε από τη ζωή μέσα στο 2021, ύστερα από μάχη με τον κορονοϊό. 

Πέρα, όμως, από τη γέννηση του γιου της, η ίδια μοιράστηκε και μία φωτογραφία με τα στοιχεία της ανιψιάς της, Sienna, και κόρη της αδερφής της, πριγκίπισσας Βεατρίκης, η οποία επίσης γεννήθηκε στη χρονιά που μας πέρασε. 

Δείτε το κολλάζ φωτογραφιών της πριγκίπισσας Ευγενίας:

Διαβάστε Επίσης