Η πριγκίπισσα Βεατρίκη μιμείται την Kate Middleton | Ο τρυφερός τρόπος με τον οποίο τίμησε τα παιδιά της

Η πρόσφατη εμφάνιση της εγγονής της βασίλισσας Ελισάβετ με τον σύζυγό της και τα παιδιά τους.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Πέρα από την ανακύκλωση ρούχων που έχει γίνει ένα από τα trends που λατρεύουν πολλές κυρίες των βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης, ένα ακόμα φαίνεται πως ήρθε για να μείνει. Άλλωστε, η πρόσφατη εμφάνιση της πριγκίπισσας Βεατρίκης το αποδεικνύει.

Διαβάστε Επίσης

Ειδικότερα, τον προηγούμενο μήνα η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ ταξίδεψε στο Verbier της Ελβετίας με τον σύζυγό της, Edoardo Mapelli Mozzi και τα δύο τους παιδιά, για να περάσουν τις γιορτινές ημέρες και να απολαύσουν μία από τις πιο αγαπημένες τους ασχολίες, το σκι.

Πέρα, όμως, από τις εμφανίσεις της πριγκίπισσας της Υόρκης με τον εξοπλισμό του σκι, η ίδια εθεάθη με casual λουκ και ένα πολύ συγκεκριμένο αξεσουάρ που τράβηξε την προσοχή. 

Πιο αναλυτικά, η κόρη του πρίγκιπα Andrew φορούσε στο λαιμό της ένα κολιέ , το οποίο είχε τα αρχικά των ονομάτων της οικογένειάς της, ακόμα και του Wolfie, του γιου του συζύγου της από προηγούμενη σχέση. Το ζευγάρι έφερε στον κόσμο το πρώτο του παιδί, τον περασμένο Οκτώβριο, τη μικρή Sienna Elizabeth, η οποία ονομάστηκε έτσι προς τιμήν της πρόγιαγιάς της και βασίλισσας του Ηνωμένου Βασιλείου.

Δεν είναι, όμως, η πρώτη φορά που μέλος της βασιλικής οικογένειας χρησιμοποιεί τον συμβολικό αυτό τρόπο για να δείξει τα συναισθήματά του. Η Kate Middleton σε πολλές εμφανίσεις της έχει φορέσει κολιέ με τα αρχικά των παιδιών της, όπως είχε κάνει τον περασμένο Μάιο, όταν βρέθηκε σε περιοδεία στη Σκωτία. ​​​​​​ Αλλά και η Meghan Markle έχει κάνει κάτι παρόμοιο, το οποίο έγινε φανερό στο βίντεο για τα 40α γενέθλιά της, η οποία εμφανίστηκε με δύο κολιέ που απεικόνιζαν τα ζώδια των παιδιών της. 

Τέλος, η μητέρα της πριγκίπισσας Βεατρίκης, Sarah Ferguson, στον γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας είχε φορέσει ένα διαμαντένιο βραχιόλι που σχημάτιζε τα ονόματα των δύο κορών της. 

Διαβάστε Επίσης