Ο Sean Penn και η Leila George προχωρούν με το διαζύγιο, παρά την πρόσφατη κοινή εμφάνισή τους

To πρώην ζευγάρι πέρασε μαζί την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο Sean Penn και η Leila George μπορεί να παντρεύτηκαν εν μέσω κορονοϊού, μέσω Zoom κλήσης με τον λειτουργό στο σπίτι του ηθοποιού, έναν χρόνο αργότερα, όμως, το διάσημο ζευγάρι αποφάσισε να πάρει χωριστούς δρόμους. Έτσι τουλάχιστον ανέφερε η ανακοίνωση του χωρισμού τους και αυτό γνωρίζαμε από τον περασμένο Οκτώβριο που η George έκανε αίτηση διαζυγίου, μέχρι την κοινή τους πρόσφατη εμφάνιση.

Διαβάστε Επίσης

Πιο αναλυτικά, το πρώην ζευγάρι εθεάθη μαζί να περνάει την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, κάτι ασυνήθιστο για δύο ανθρώπους, οι οποίοι πριν από λίγο καιρό αποφάσισαν να μη συνεχίσουν την κοινή τους πορεία. Αλλά πριν προλάβουμε να βγάλουμε συμπεράσματα, ο 61 ετών Penn και η 29χρονη George προχώρησαν με το διαζύγιό τους, κάνοντας ακόμα κάτι μη συνηθισμένο.

Μετά την αίτηση του διαζυγίου της George, στην υπόθεση είχε οριστεί ένας προσωρινός δικαστής, τον οποίο το ζευγάρι επέλεξε ως τον ιδιωτικό τους δικαστή, που θα επιμεληθεί την υπόθεση. Όπως αναφέρουν τα έγγραφα του δικαστηρίου που προσκόμισε το People, ο Penn θα πληρώσει ένα ποσό για να κρατήσει τον δικαστή Scott Gordon στις υπηρεσίες του, συμπεριλαμβανομένων των 950 δολαρίων την ώρα που λαμβάνει ως αμοιβή. Στην ουσία, ο προσωρινός δικαστής είναι μία υπηρεσία που επιτρέπεται στην πολιτεία της Καλιφόρνιας, ώστε η υπόθεση να προχωρήσει πιο γρήγορα, δεδομένων των χιλιάδων δικαστηρίων που δεν έχουν ακόμα εκδικαστεί. 

Από τη στιγμή που το ζευγάρι έκανε αίτηση διαζυγίου, έχει φωτογραφηθεί μαζί σε διάφορες περιστάσεις, ενώ πριν από λίγες ημέρες, όπως προαναφέρθηκε, ο Sean Penn ταξίδεψε στη γενέτειρα της ηθοποιού, την Αυστραλία, για να περάσουν μαζί τις γιορτές.

Για όποιον δε θυμάται, ο Sean Penn και η Leila George, που είναι κόρη του ηθοποιού Vincent D'Onofrio, συνδέθηκαν για πρώτη φορά το 2016. Λίγο αργότερα, το ζευγάρι χώρισε, για να επανασυνδεθεί και να παντρευτεί το 2020 εν μέσω lockdown με μόνους καλεσμένους τα παιδιά του Penn και τον αδερφό της George. 

Για τον Penn είναι το τρίτο διαζύγιο που θα βγάλει, καθώς στο παρελθόν ήταν παντρεμένος με τη Madonna και αργότερα με την ηθοποιό Robin Wright, με την οποία απέκτησε δύο παιδιά.

Διαβάστε Επίσης