Στα βήματα της Meghan Markle | Η πριγκίπισσα Ευγενία ξεκινάει podcast

Το θέμα της εκπομπής της και οι αντιδράσεις μετά το σκάνδαλο με τον πατέρα της, πρίγκιπα Andrew.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η πριγκίπισσα Ευγενία μπορεί να έγινε πριν από λίγους μήνες μητέρα, φέρνοτας στον κόσμο τον August, όμως, δεν έχει σταματήσει να ασχολείται με τα πρότζεκτ που είχε αναλάβει ως μέλος της βασιλικής οικογένειας, για τα οποία είναι πολύ παθιασμένη.

Διαβάστε Επίσης

Πιο αναλυτικά, το 2017 η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ είχε ιδρύσει τον φιλανθρωπικό οργανισμό "The Anti-Slavery Collective" μαζί με τη φίλη της Julia Boinville, προκειμένου να καταπολεμήσουν τη σύγχρονη δουλεία και το trafficking, φαινόμενα που ακόμα και σήμερα εξακολουθούν να υφίστανται στο υπερθετικό βαθμό. 

Προκειμένου, λοιπόν, να επικοινωνήσουν το σημαντικό αυτό μήνυμα σε εκατομμύρια κόσμο, η πριγκίπισσα Ευγενία και η συνεργάτης της αποφάσισαν να ξεκινήσουν μία σειρά podcast, ένα πρότζεκτ που έβαλαν σε εφαρμογή την προηγούμενη χρονιά. Όπως είχαν δηλώσει: "Ήμασταν πολύ ενθουσιασμένες να ξεκινήσουμε τις ηχογραφήσεις του πολυαναμενόμενου podcast φέτος, για να κυκλοφορήσει μέσα στο 2022. Γι' αυτό να είστε συντονισμένοι", είχαν γράψει στο μηνιαίο newsletter τους, προσθέτοντας μία φωτογραφία τους στην οποία απεικονίζονταν στον καναπέ του σπιτιού της πριγκίπισσας Ευγενίας μαζί με δύο μικρόφωνα.

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που η πριγκίπισσα Ευγενία και η Julia Boinville θα κάνουν κάτι παρόμοιο, καθώς μέσω του λογαριασμού τους στο Instagram, αναρτούσαν συχνά συνεντεύξεις και συζητήσεις με σημαντικούς ομιλητές. "Ήμασταν σοκαρισμένες ανακαλύπτοντας την έκταση στην οποία υπάρχει η δουλεία σήμερα. Για την ακρίβεια, υπάρχουν περισσότεροι άνθρωποι υποδουλωμένοι σήμερα από κάθε άλλο σημείο της ιστορίας και άλλη χρονική στιγμή", είχαν δηλώσει στο προφίλ τους στον Instagram, εξηγώντας τους λόγους που τις οδήγησαν να δημιουργήσουν τον οργανισμό τους. 

Η είδηση του podcast κυκλοφόρησε σε μία περίεργη στιγμή για τη βασιλική οικογένεια, ύστερα από τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση εναντίον του πατέρα της πριγκίπισσας Ευγενίας και το δικαστήριο που εκκρεμεί, ένα γεγονός που συνδέει τον πρίγκιπα Andrew με το κύκλωμα trafficking του Jeffrey Epstein. Μάλιστα, η βασίλισσα Ελισάβετ, ύστερα από επίσημη ανακοίνωση, ενημέρωσε το κοινό πως αφαίρεσε τους στρατιωτικούς τίτλους και τα βασιλικά προνόμια από τον γιο της, όπως και τις πατρονίες που είχε στο όνομά του.

Παρ' όλ'αυτά, η πριγκίπισσα Ευγενία δεν είναι η μόνη royal που θα εμφανιστεί σε podcast. Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry, αφού αποχώρισαν από το Παλάτι, ανήρτησαν ένα χριστουγεννιάτικο podcast με αφορμή τις γιορτές του 2020, ύστερα από τη συνεργασία τους με το Spotify. Επιπλέον, ο Mike Tindall, ο σύζυγος της μεγαλύτερης εγγονής της βασίλισσας Ελισάβετ, Zara, διατηρεί και εκείνος podcast με θέμα το rugby, στο οποίο συχνά αναφέρεται στη ζωή του με τα παιδιά του, αλλά και στη βασιλική οικογένεια. 

Διαβάστε Επίσης