Οι πιο εμβληματικές φιλίες του Χόλιγουντ

Από την Selma Hayek με την Penélope Cruz, μέχρι τον Matt Damon με τον κολλητό του Ben Affleck.

Κάθε άνθρωπος έχει στην ζωή του ένα μοναδικό πρόσωπο που δεν διστάζει να επικοινωνήσει, όταν οι καταστάσεις μοιάζουν πραγματικά δύσκολες. Το ίδιο ισχύει και για τους λαμπερούς celebrities του Hollywood, οι οποίοι αν και έχουν πολλούς θαυμαστές που θα ήθελαν να γίνουν κολλητοί μαζί τους, εκείνοι έχουν ήδη επιλέξει τον καλύτερο τους φίλο. Σε πολλές περιπτώσεις, το πρόσωπο αυτό είναι κάποιος συνάδελφος ή γενικότερα άνθρωπος του θεάματος, γνωρίζοντας από πρώτο χέρι, τι σημαίνει να βρίσκεσαι διαρκώς στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Παρόλο που η φιλία μοιάζει δύσκολη υπόθεση για τους αστέρες, πολλοί δημιουργήσαν στενούς δεσμούς με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, μετατρέποντας την απλή συντροφικότητα σε μακροχρόνια φιλία. Από την την Selma Hayek με την Penélope Cruz, μέχρι τον Matt Damon με τον κολλητό του Ben Affleck, οι πιο εμβληματικές φιλίες της διεθνούς showbiz είναι οι ακόλουθες:

Salma Hayek και Penélope Cruz

Οι πιο εμβληματικές φιλίες του Χόλιγουντ

Δεν είναι λίγες οι φορές, που οι δύο καλλιτέχνιδες πρωταγωνίστησαν μαζί στην μεγάλη οθόνη. Τόσο η Hayek, όσο και η Cruz έχουν μιλήσει κατά καιρούς για την δυνατή τους φιλία, με την πρώτη να αναγνωρίζει και να θαυμάζει τον μαχητικό χαρακτήρα αλλά και την μητρική τρυφερότητα της δεύτερης.

Matt Damon και Ben Affleck

ben affleck

Οι δύο κολλητοί από τα παλιά, παραμένουν "αδερφικά" πλέον ενωμένοι καθώς η μεταξύ τους σχέση δυνάμωσε σημαντικά με το πέρασμα των χρόνων. "Μεγαλώσαμε μαζί… Ήμασταν και οι δύο ερωτευμένοι με το ίδιο πράγμα - την υποκριτική και τη δημιουργία ταινιών. Νομίζω ότι τροφοδοτούσαμε ο ένας την εμμονή του άλλου σε πραγματικά σημαντικά χρόνια και αυτό μας έδεσε για μια ζωή." είπε κάποτε ο Matt Damon στο "Entertainment Tonight", για τον αγαπημένο του φίλο, Ben Affleck.

Cameron Diaz και Drew Barrymore

camezon diaz

Μια εφηβική φιλία, που ξεκίνησε σε ηλικία μόλις 14 και 16 ετών, συνεχίζει ακόμα και σήμερα να μετράει χρόνια. "Δεν είχε πραγματικά δεμένη οικογένεια, επομένως οι φίλοι είναι η οικογένειά της. Αγαπά αληθινά άνευ όρων. Και οι φίλοι της γύρω της την αγαπούν το ίδιο πολύ. Είσαι μια πολύ μεγάλη καρδιά, Drew" δήλωσε η Cameron Diaz για την μακρόχρονη φιλία της με την ηθοποιό.

Jennifer Aniston και Courteney Cox

cox

Ακόμα μια ισχυρή γυναικεία φιλία είναι αυτή των αγαπημένων μας "Friends". Γιατί η Monica και η Rachel δεν υπήρξαν απλώς τηλεοπτικά αχώριστες φίλες, αλλά και στην πραγματική ζωή η μια βρίσκεται στο πλευρό της άλλης. "Δεν πρόκειται να αποκαλύψω πολλά από τη προσωπική μου ζωή, το μόνο, όμως, που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι η Courteney είναι εκεί για έμενα σε πολύ μεγάλο βαθμό" επισήμανε η Jennifer Aniston, μιλώντας για την καλύτερή της φίλη.

Jennifer Lawrence και Emma Stone

lawrence

"Και οι δύο αγαπάμε πραγματικά η μία την άλλη και δείχνουμε πολύ ενδιαφέρον για τις ζωές μας. Την υποστηρίζω απίστευτα όσο αναφορά θέματα της δουλειάς μας, όμως ξέρω μέσα μου ότι ακόμα και αν δεν είχαμε το ίδιο επάγγελμα, πάλι θα ήμασταν φίλες" επισήμανε η Emma Stone στο Vanity Fair, εξηγώντας τους λόγους που θέλει στην ζωή της την Jennifer Lawrence.

Gigi Hadid και Kendall Jenner

gigi

Τα διάσημα μοντέλα, όχι μόνο συνεργάζονται σε πολλά project, αποκαλύπτοντας την άψογη χημεία που διατηρούν μεταξύ τους, αλλά είναι πολύ αγαπημένες φίλες που διασκεδάζουν μαζί και φροντίζουν η μία την άλλη. "Η Gigi είναι η καλύτερη φίλη που θα μπορούσε να ζητήσει κανείς" έγραψε η 26χρονη Jenner σε ένα post στο Twitter.

Martha Stewart και Snoop Dogg

snoop dog

Κάποιοι τους ήθελαν ζευγάρι. Άλλοι πάλι μίλησαν για "περίεργη" σχέση. Η Martha Stewart, όμως και ο Snoop Dogg είναι τα καλύτερα φιλαράκια και απολαμβάνουν πολύ ο ένας την συντροφιά του άλλου. "Αγαπώ τη Martha, την αγαπώ πραγματικά. Είναι η μεγάλη αδερφή που δεν είχα ποτέ. Μπορεί να με διορθώνει, να μου μαθαίνει νέα πράγματα, να μου δείχνει πώς να γίνω καλύτερος" σχολίασε ο Αμερικανός rapper και ηθοποιός.

Victoria Beckham και Eva Longoria

beckham

"Είναι πραγματικά ο πιο ευγενικός, ο πιο γλυκός, ο πιο πιστός άνθρωπος που μπορείς να έχεις στη ζωή σου" είπε η Eva Longoria για την σχεδιάστρια μόδας με εκείνη να απαντά "Eva Longoria, δεν θα μπορούσα να εμπνευστώ περισσότερο από εσένα. Όταν οι γυναίκες υποστηρίζουν η μία την άλλη, καταφέρνουμε καταπληκτικά πράγματα.".

Διαβάστε Επίσης