Η βασίλισσα Ελισάβετ λανσάρει τη δική της κέτσαπ

Όπως είναι γνωστό, η μονάρχης λατρεύει τα χάμπουργκερ.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μετά την επιτυχημένη συνταγή της μπίρας που λάνσαρε πέρσι, η οποία δημιουργείται από τα φυτά που μεγαλώνουν στην ιδιοκτησία Sandringham στο Norfolk, ένα ακόμα εγχείρημα της βασίλισσας Ελισάβετ πρόκειται να κυκλοφορήσει στην αγορά και ειδικότερα στο gift shop της βασιλικής έκτασης. 

Διαβάστε Επίσης

Σύμφωνα με πληροφορίες, η βασίλισσα Ελισάβετ έχει πλέον το δικό της brand από σάλτσες, που αποτελείται από μία κέτσαπ και μία καφέ σος, οι οποίες είναι ιδανικές για το πρωινό ή οποιαδήποτε άλλη ώρα της ημέρας. Ειδικότερα, η κέτσαπ περιέχει αρώματα από χουρμάδες, χυμό μήλου και καρυκεύματα, ενώ η άλλη σάλτσα έχει ως κύρια συστατικά το ξύδι και τα καρυκεύματα. 

Τα προϊόντα αυτά ακόμα δεν έχουν κυκλοφορήσει επίσημα, όμως έχει γίνει γνωστό πως θα πωλούνται για 9 δολάρια το κάθε μπουκάλι. Το νέο προϊόν από το Sandringham δεν αποτελεί τυχαίο σε ό,τι αφορά τις προτιμήσεις της βασίλισσας Ελισάβετ, αφού είναι γνωστό πως η μονάρχης λατρεύει τα χάμπουργκερ. Βέβαια, η ίδια δεν το απολαμβάνει όπως οι υπόλοιποι κοινοί θνητοί, παρά της αρέσει χωρίς το ψωμάκι και αντί για κέτσαπ, το σερβίρει με κράνμπερι σος. 

Στην ιστοσελίδα του online καταστήματος, που δεν έχει γίνει ακόμα το λανσάρισμα των νέων προϊόντων, μπορεί κανείς να βρει την μπίρα, αλλά και το τζιν που είχε κυκλοφορήσει πριν από λίγο καιρό, όπως και το μέλι που παράγεται στις εκτάσεις του Sandringham, τσάι και λιχουδιές για τα σκυλάκια. 

Την προηγούμενη εβδομάδα η βασίλισσα Ελισάβετ ταξίδεψε με ελικόπτερο από το Λονδίνο στο Norfolk προκειμένου να βρίσκεται εκεί την ημέρα της επετείου του θανάτου του πατέρα της, όπως κάνει παραδοσιακά, αν και  πριν από έναν μήνα ακύρωσε το χριστουγεννιάτικο οικογενειακό δείπνο που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στο Sandringham.

Διαβάστε Επίσης