Πρίγκιπας George | Η νέα φωτογραφία του από αγώνα ποδοσφαίρου

Ο μικρός διάδοχος λατρεύει να παίζει, όσο και να παρακολουθεί ματς ποδοφαίρου.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ήταν λίγους μήνες νωρίτερα όταν ο πρίγκιπας George είχε συνοδεύσει τους γονείς του σε αγώνα του πρωταθλήματος Euro, όπου η εθνική Αγγλίας αγωνιζόταν για να αναδειχθεί νικήτρια. Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που λατρεύουν οικογενειακώς τα βασιλικά μέλη, με τις νέες φωτογραφίες του George από το γήπεδο να δείχνουν πως ο τρίτος στη διαδοχή για τον βρετανικό θρόνο δεν αποτελεί εξαίρεση.

Διαβάστε Επίσης

Εκτός από τα βίντεο-παιχνίδια, που όπως είχε αποκαλύψει ο πρίγκιπας William πως ο γιος του λατρεύει, ο πρίγκιπας George απολαμβάνει τον χρόνο του, παίζοντας ποδόσφαιρο μαζί την ομάδα του σχολείου του. Οι πρόσφατες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν απεικονίζουν τον 8χρονο πρίγκιπα να παίζει με τη σχολική ομάδα, ενώ ο πατέρας του βρισκόταν εκεί για να τον εμψυχώσει και να τον δει να παίζει. Μάλιστα, ο δούκας του Cambridge έκανε την ευγενική κίνηση να φωτογραφηθεί με τα παιδιά της αντίπαλης ομάδας, γεγονός πως εκτιμήθηκε από τον κόσμο.

Όπως φαίνεται, ο τρόπος με τον οποίο ο πρίγκιπας William έχει επιλέξει να μεγαλώνει τα παιδιά του, θυμίζει αρκετά το πώς η πριγκίπισσα Diana ήταν ως γονιός, η οποία δεν έχανε ποτέ καμία εκδήλωση ή αθλητική δραστηριότητα των δύο γιων της. Άλλωστε, δεν ήταν λίγες οι φορές που και η ίδια συμμετείχε σε διαγωνισμούς ή αθλήματα για γονείς, για να κάνει τα παιδιά της περήφανα. 

Διαβάστε Επίσης