Το νέο "βασιλικό μέλος" που έλαβε το όνομα της βασίλισσας Ελισάβετ

Η μονάρχης του Ηνωμένου Βασιλείου έχει έναν ακόμα λόγο να είναι χαρούμενη.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Με τους εορτασμούς για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ να έχουν ήδη ξεκινήσει, με την κορύφωση αυτών να λαμβάνει χώρα το καλοκαίρι, η μονάρχης φαίνεται πως περνάει μία πολύ χαρούμενη περίοδο στη ζωή της. Λίγο πριν παραδώσει τα ηνία στον γιο της και τη σύζυγό του, Καμίλα, στην οποία έδωσε την έγκρισή της να "στεφθεί" βασίλισσα, η Ελισάβετ έχει έναν ακόμα λόγο να είναι χαρούμενη.

Διαβάστε Επίσης

Όπως αναφέρουν πηγές, η βασίλισσα Ελισάβετ καλωσόρισε στη βασιλική οικογένεια ένα ακόμα σκυλάκι, το τέταρτο που διατηρεί αυτό τον καιρό. Η αγάπη της αρχηγού του βρετανικού κράτους για τα σκυλιά ξεκίνησε από τα 18α γενέθλιά της, όταν οι γονείς της της χάρισαν ένα corgi, τη Susan. Από τότε, η πάντα η αγαπημένη της ράτσα συντροφεύει τη βασίλισσα όλα αυτά τα χρόνια, ενώ τον τελευταίο καιρό έχει προσθέσει στη βασιλική οικογένεια και τα dorgi που είναι διασταύρωση corgi με dachshund.

Βασίλισσα Ελισάβετ corgi

Η τελευταία, όμως, προσθήκη που έκανε η βασίλισσα Ελισάβετ αποτέλεσε μεγάλη έκπληξη, καθώς για πρώτη φορά, η μονάρχης επέλεξε να έχει στο Παλάτι ένα cocker spaniel, τη Lissy, που έχει στο βιογραφικό της πολλές διακρίσεις και βραβεία. 

Απ'ό,τι φαίνεται η βασίλισσα Ελισάβετ ακολούθησε το παράδειγμα της Kate Middleton και του πρίγκιπα William που είχαν μέχρι τώρα στην οικογένειά τους, το διάσημο cocker spaniel, Lupo, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2020. Ειδικότερα, ο αδερφός της Middleton, Michael, ήταν εκείνος που είχε χαρίσει το κουτάβι στο νεόνυμφο ζευγάρι, όταν ο δούκας του Cambridge δούλευε ως πιλότος στους Νήσους Φώκλαντ, αφού ασχολείται με την εκτροφή της συγκεκριμένης ράτσας. 

Ο προπονητής της Lissy, η οποία έχει ένα όνομα ιδιαίτερα ταιριαστό με εκείνο της βασίλισσας, δήλωσε πως "ήταν πάντα ένα καλό σκυλί", ενώ είναι φανταστική δρομέας. Όπως προαναφέρθηκε, η Lissy είναι το τέταρτο σκυλί της βασίλισσας Ελισάβετ, το οποίο προστέθηκε στην αυλή της, μετά τον χαμό του μικρού κουταβιού, Fergus.

Διαβάστε Επίσης