Πριγκίπισσα Ευγενία | Οι νέες φωτογραφίες στο Instagram για τα πρώτα γενέθλια του γιου της

Η πριγκίπισσα αποκάλυψε το χαϊδευτικό όνομα του μικρού August.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η πριγκίπισσα Ευγενία γιόρτασε τα πρώτα γενέθλια του γιου της, August, κάνοντας μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram.

Η εγγονή της πριγκίπισσας Elizabeth μοιράστηκε δύο νέες οικογενειακές φωτογραφίες με αφορμή τα γενέθλιά του. Η μία δείχνει τον γιο της August μαζί με την ίδια και τον σύζυγό της, Jack Brooksbank, να ποζάρουν σε ένα χιονισμένο βουνό, ενώ μια δεύτερη δείχνει τον August να κάθεται στο πάτωμα ενώ παίζει με τα παιχνίδια του.

"Χαρούμενα γενέθλια στον μικρό μας ήρωα Augie” έγραψε η 31χρονη πριγκίπισσα αποκαλύπτοντας το χαϊδευτικό όνομα του γιου της. "Είσαι μια τόσο ξεχωριστή ψυχή που φωτίζει κάθε δωμάτιο με το γέλιο της. Μας έχεις κάνει τόσο περήφανους, σε αγαπάμε”.

Η Ευγενία και ο 35χρονος Jack είχαν παντρευτεί το 2018 και τρία χρόνια μετά καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί. Πρόσφατα, η πριγκίπισσα μοιράστηκε στο Instagram της και μια σειρά από φωτογραφίες με τις πιο όμορφες οικογενειακές στιγμές τους το 2021 αλλά και μια συγκινητική φωτογραφία του παππού της, πρίγκιπα Φίλιππου που έφυγε από τη ζωή τον Απρίλιο του 2021 σε ηλικία 99 ετών.

"Μια χρονιά που μας ευλόγησε με τον γιο μας και είδε την οικογένειά μας να μεγαλώνει με νέες προσθήκες αλλά και ένας χρόνος που μας πήρε το μεγαλύτερο και φωτεινότερο φως. Για πάντα στις καρδιές μας”, είχε γράψει.