Όσκαρ 2022 | Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των παρουσιαστών της φετινής τελετής απονομής

Τρεις γυναίκες κωμικοί θα αναλάβουν να διασκεδάσουν τους παρευρισκομένους της βραδιάς.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Από το 2018 είχε να εμφανιστεί στη σκηνή των Όσκαρ παρουσιαστής για τη λαμπερή βραδιά των Όσκαρ, με τον Jimmy Kimmel να είναι ο τελευταίος που είχε αναλάβει τον ρόλο, αφού έναν χρόνο αργότερα ο Kevin Hart που είχε επιλεχθεί για τη θέση, αποσύρθηκε ύστερα από το #cancelculture που δέχθηκε από δικά του παλαιά ομοφοβικά σχόλια που αναδύθηκαν ξανά στην επικαιρότητα. Φέτος, λοιπόν, ο ρόλος του παρουσιαστή επιστρέφει στην 94η τελετή απονομής ύστερα από 3 χρόνια απουσίας, με 3 γυναίκες κωμικούς να αναλαμβάνουν δράση.

Διαβάστε Επίσης

Ειδικότερα, η Wanda Sykes, η Amy Schumer και η Regina Hall πρόκειται να λάβουν τη σκυτάλη και θα είναι η πρώτη φορά που τόσες γυναίκες θα παρουσιάσουν την απονομή των βραβείων της Ακαδημίας. 

Όπως ανέφερε το Variety, οι τρεις ηθοποιοί βρίσκονται σε τελικές συζητήσεις για να κλείσουν τη συμφωνία, με την επίσημη ανακοίνωση να γίνεται την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου στην πρωινή εκπομπή, Good Morning America.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Independent, κάθε κωμικός θα είναι υπεύθυνη για μία ώρα του 3ωρου σόου, που θα προβληθεί από το ABC στις 27 Μαρτίου. Ειδικότερα, η απόφαση των διοργανωτών να αποκτήσουν τρεις παρουσιαστές λήφθηκε προκειμένου να προσελκύσουν περισσότερο κοινό, δεδομένων των χαμηλών ποσοστών τηλεθέασης που είχε σημειώσει η περσινή τελετή απονομής. 

Διαβάστε Επίσης