Βραβεία Όσκαρ 2022 | Χωρίς την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού θα παραστούν οι καλεσμένοι

Τι θα ισχύσει τη βραδιά της τελετής απονομής των βραβείων της Ακαδημίας Κινηματογράφου.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Με τη λαμπερή βραδιά των Όσκαρ να βρίσκεται μόνο λίγες εβδομάδες μακριά και τις υποψηφιότητες να έχουν ανακοινωθεί, κυκλοφόρησε η είδηση πως η διοργάνωση πρόκειται να προχωρήσει σε ένα αμφιλεγόμενο μέτρο σχετικά με τη διεξαγωγή του event, που είναι πιθανό να προκαλέσει αντιδράσεις στο Hollywood.

Διαβάστε Επίσης

Ειδικότερα, όπως αναφέρει δημοσίευμα της New York Post, δεν θα είναι υποχρεωτικό για τους καλεσμένους να επιδείξουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού τους. Οι υποψήφιοι, οι παρουσιαστές και οι υπόλοιποι καλεσμένοι που θα δώσουν το παρών την 27η Μαρτίου στο Dolby Theatre στο Λος Άντζελες θα υποχρεούνται να δείξουν κατά την είσοδό τους αρνητικό PCR test ή Rapid, όχι όμως πιστοποιητικό εμβολιασμού. Και αυτό δεν έρχεται σε σύγκρουση με τις οδηγίες που έχουν δοθεί από το υπουργείο υγείας και ισχύουν για την κοινότητα του Λος Άντζελες, κατά τις οποίες τα άτομα που παραβρίσκονται σε μεγάλα δημόσια events εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου υποχρεούνται είτε να είναι εμβολιασμένα ή να έχουν αρνητικό αποτέλεσμα τεστ για τον κορονοϊό. 

Είναι επόμενο, λοιπόν, πολλοί από τους αστέρες, που έχουν δηλώσει δημόσια την υποστήριξή τους προς τους εμβολιασμούς, να έχουν τις αντιρρήσεις τους σχετικά με αυτό το μέτρο, το οποίο προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα. Παρ΄όλ' αυτά, η Ακαδημία θα υποχρεώσει όλους τους εργαζομένους που θα συμμετάσχουν στη βραδιά να είναι εμβολιασμένοι. 

Αντίθετα, τα βραβεία SAG και Critics Choice, που θα πραγματοποιηθούν σύντομα, έχουν γνωστοποιήσει τα μέτρα που θα τηρηθούν, ένα από αυτά είναι η υποχρεωτική επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού. 

Διαβάστε Επίσης