Η παράνομη σχέση του Elvis Presley και της Ann-Margret ήταν γεμάτη ηλεκτρισμό

"Ήμασταν αδελφές ψυχές, ντροπαλοί εξωτερικά, αλλά ασυγκράτητοι μέσα μας".

Από την πρώτη ημέρα της γνωριμίας τους στα γυρίσματα της ταινίας "Viva Las Vegas" ήξεραν και οι δύο πως η σχέση μεταξύ τους ήταν αναπόφευκτη. Ο Elvis Presley και η Ann-Margret ερωτεύθηκαν παράφορα, όμως υπήρχαν εμπόδια που δεν τους έδωσαν την ευκαιρία να προχωρήσουν μαζί στη ζωή. Με αφορμή τη νέα βιογραφική ταινία για τον βασιλικά του ροκ εν ρολ, σε σκηνοθεσία του Baz Lurhmann, η αυτοβιογραφία της ηθοποιού "My Story" που κυκλοφόρησε το 1994, αναδύθηκε ξανά στην επικαιρότητα και πιο συγκεκριμένα τα κομμάτια που αναφερόταν στον Presley. 

Διαβάστε Επίσης

Πιο αναλυτικά, η Σουηδοαμερικανίδα ηθοποιός είχε καταθέσει στο βιβλίο της πως "ήμασταν πράγματι αδελφές ψυχές, ντροπαλοί εξωτερικά, αλλά ασυγκράτητοι μέσα μας. Και οι δυο ζούσαμε στα άκρα και ήμασταν αυτοκαταστροφικοί με τον δικό μας τρόπο. Με πολλούς τρόπους, οι δυο μας, παρά τη φήμη και οτιδήποτε αποκτήσαμε τόσο γρήγορα, παραμείναμε σαν παιδιά και συναισθηματικά εξαρτημένοι".

Όπως φαίνεται, έμοιαζαν πολύ κάτι που δεν άρεσε ιδιαίτερα στον βασιλιά της ροκ εν ρολ μουσικής, καθώς είχε στο μυαλό του πολύ συγκεκριμένους τους ρόλους μιας γυναίκας και ενός άνδρα σε μία σχέση. Δεν μπορούσε να συμβιβαστεί με το γεγονός πως η Ann-Margret κυνηγούσε, όπως και εκείνος, την καριέρα της, με τις φήμες να κάνουν λόγο για ζήλεια σε επαγγελματικό επίπεδο.

Elvis Presley - Ann Margret

Εκτός αυτού, ο Presley τότε ήταν αρραβωνιασμένος με την Priscila, η οποία τον περίμενε για να παντρευτούν. Αν και γνώριζε την αδυναμία του συντρόφου της για το ωραίο φύλο, η ίδια ένιωθε απειλή από την συμπρωταγωνίστριά του. Πληροφορίες, μάλιστα, μαρτυρούν πως όταν ο Presley παραδέχθηκε τη σχέση του με την Ann-Margret, η Priscilla έσπασε ένα βάζο και ήταν έξαλλη. Και ενώ ο σούπερ σταρ σκεφτόταν να κάνουν ένα διάλειμμα για να ηρεμήσουν, ο μάνατζέρ του, Συνταγματάρχης Tom Parker, ανέλαβε δράση και τον πίεσε να παντρευτεί τη 18χρονη νεαρή σύντροφό του. 

Συνεπώς, η Ann-Margret ήξερε την κατάσταση, πως υπήρχε περίπτωση να μην μείνουν μαζί. "Ο Elvis ήταν πάντα ειλικρινής μαζί μου, αλλά και πάλι ήταν μία περίπλοκη κατάσταση", είχε δηλώσει. Παρ'όλ'αυτά, οι δυο τους έβγαιναν για έναν χρόνο, μέχρι τη στιγμή που ο Presley έπρεπε να τιμήσει τον λόγο του και να παντρευτεί την Priscilla. 

Elvis Presley - Priscilla Presley

Αλλά και η ίδια παντρεύτηκε τον Roger Smith, με τον οποίο έμεινε παντρεμένη για 50 χρόνια μέχρι τον θάνατό του. Πάντα όμως έτρεφε εκτίμηση και στοργή για τον Presley, για τον οποίο δεν είχε μιλήσει ποτέ άσχημα. Εκείνος πριν τις παραστάσεις της, συνήθως, της έστελνε λουλούδια για καλή τύχη, ενώ και εκείνη το 1977 ήταν ανάμεσα στους διάσημους που έδωσαν το παρών στην κηδεία του βασιλιά του ροκ εν ρολ.

Διαβάστε Επίσης