Ο τρόπος με τον οποίο η Kate Middleton τίμησε τη βασίλισσα Ελισάβετ μέσα στην εβδομάδα

Ο σεβασμός της δούκισσας του Cambridge προς το πρόσωπο της αρχηγού του κράτους.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Kate Middleton σε κάθε της δημόσια εμφάνιση προσπαθεί πάντα να τιμά με τον τρόπο της τη βασίλισσα Ελισάβετ, είτε πρόκειται μέσω κάποιου outfit ή έχοντας δανειστεί τα κοσμήματα από τη βασιλική συλλογή. Αυτή τη φορά, η δούκισσα του Cambridge έδειξε πιο ξεκάθαρα τον σεβασμό της προς τη μονάρχη της Αγγλίας. 

Διαβάστε Επίσης

Ειδικότερα, σύσσωμη η βασιλική οικογένεια, εκτός των Harry και Meghan, έδωσε το παρών στο μνημόσυνο για τον πρίγκιπα Φίλιππο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από έναν χρόνο. Στο Αββαείο του Westminster έφτασαν όλα τα μέλη της οικογένειας της Αγγλίας, με τελευταία τη βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία συνοδεύτηκε από τον γιο της, πρίγκιπα Andrew.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Hello Magazine, η Kate Middleton τίμησε τη βασίλισσα Ελισάβετ, τη στιγμή που εισήλθε στον ναό. Πιο αναλυτικά, η σύζυγος του πρίγκιπα William έκανε μία μικρή υπόκλιση όταν είδε τη βασίλισσα. Σύμφωνα με το πρωτόκολλο, οι γυναίκες της βασιλικής οικογένειας υποχρεούνται να υποκλίνονται και να χαμηλώνουν το κεφάλι τους όταν βλέπουν για πρώτη φορά μέσα στην ημέρα τη βασίλισσα, όπως και οι άντρες, χαμηλώνοντας το κεφάλι με μία κίνηση του σβέρκου. Αν αυτό δεν συμβεί όταν βρεθούν δημόσια όλοι μαζί, σημαίνει πως τα μέλη της βασιλικής οικογένειας ήδη έχουν χαιρετήσει τη βασίλισσα Ελισάβετ, έχοντας κάνει την υπόκλισή τους κάποια άλλη ώρα της ημέρας. Πέρα, όμως, από την Kate Middleton, και η Sophie, κόμισσα του Wessex, υποκλίθηκε μόλις είδε τη μονάρχη να μπαίνει στην εκκλησία, με την κόρη της, Lady Louise, να κάνει το ίδιο.

William, Kate, George, Charlotte

Πολλά είναι τα μέλη από άλλες βασιλικές οικογένειες της Ευρώπης που τίμησαν με την παρουσία τους την Ελισάβετ, από τη στιγμή που στην κηδεία κανείς δεν κατάφερε να παραβρεθεί, εξαιτίας των περιορισμών του κορονοϊού που ίσχυαν πριν από έναν χρόνο. Μάλιστα, μία εξ αυτών, η βασίλισσα Letizia της Ισπανίας βρίσκεται ακόμα στην Αγγλία, όπου συναντήθηκε πρόσφατα με τον πρίγκιπα Κάρολο, δείχνοντας δημόσια την εκτίμηση που τρέφει ο ένας για τον άλλο.

Διαβάστε Επίσης