Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William μετακομίζουν μόνιμα στο Windsor

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge θα κάνουν τη μεγάλη αλλαγή αυτό το καλοκαίρι.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ύστερα από την απόφαση της βασίλισσας Ελισάβετ να παραμείνει στο Κάστρο του Windsor, ανακηρύσσοντάς το σε μόνιμη κατοικία της, το παράδειγμά της σκέφτηκαν να ακολουθήσουν και η Kate Middleton με τον πρίγκιπα William, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται να μετακομίσουν το καλοκαίρι στην περιοχή του Windsor. 

Διαβάστε Επίσης

Οι φήμες ήθελαν το ζευγάρι να το σκέφτεται σοβαρά, με νέο δημοσίευμα της Mail να επιβεβαιώνει την είδηση. Μέχρι τώρα, ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge έμεναν στην κύρια κατοικία τους στο Παλάτι του Kensington, ενώ κατά τη διάρκεια του lockdown είχαν μεταφερθεί προσωρινά στην εξοχική κατοικία τους, το Amner Hall στο Sandringham.

Όπως όλα δείχνουν, το βασιλικό ζεύγος ψάχνει ήδη για το πού θα μετακομίσει, με πληροφορίες να κάνουν λόγο για το Fort Belvedere ή το Adelaide Cottage. Όπως έχουν δηλώσει σε φίλους τους, η Kate και ο William δεν είναι άτομα της πόλης και της κίνησης στους δρόμους, παρά προτιμούν την ησυχία της εξοχής. Επομένως, το Windsor μοιάζει να είναι η ιδανική επιλογή, αφού συνδυάζει επίσης την εύκολη πρόσβαση στη βάση τους, το Λονδίνο. Από την άλλη, το Windsor βρίσκεται στην κοινότητα του Berkshire, όπου μένουν μόνιμα και οι γονείς της Middleton. 

To Fort Belvedere

Επιπλέον, πέρα από τη βασίλισσα, η πριγκίπισσα Ευγενία και ο πρίγκιπας Edward μαζί με τις οικογένειές τους μένουν στη μεγάλη έκταση του Windsor, ενώ οι κατοικίες του πρίγκιπα Καρόλου και της πριγκίπισσας Άννας βρίσκονται πολύ κοντά. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα των Times, το ζευγάρι ήδη έχει ξεκινήσει να κοιτάει για σχολεία στην περιοχή, με το St Andrew’s School Pangbourne να βρίσκεται στα επικρατέστερα, αφού και η ίδια η δούκισσα του Cambridge είχε φοιτήσει εκεί. 

Διαβάστε Επίσης