Αλλαγή σελίδας | Ο Johnny Depp έκανε λογαριασμό στο TikTok ύστερα από τη λήξη της δίκης εναντίον της Amber Heard

Ο ηθοποιός φαίνεται πιο ανανεωμένος από ποτέ, θέλοντας πραγματικά να προχωρήσει στη ζωή του.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μπορεί ο Johnny Depp να βγήκε νικητής από τη δίκη που έλαβε χώρα τις τελευταίες εβδομάδες εναντίον της πρώην συζύγου του και ηθοποιού, Amber Heard, ωστόσο εκείνο που αποσκοπούσε δεν ήταν η χρηματική αποζημίωση που ζητούσε, αλλά η δικαίωση ως προς το όνομά του. 

Διαβάστε Επίσης

Όπως δήλωσε και ο ίδιος λίγο μετά την ανακοίνωση της ετυμηγορίας, εκείνο που κέρδισε στην ουσία ήταν τη ζωή του πίσω, η οποία είχε καταστραφεί πριν από 6 χρόνια όταν ξεκίνησαν οι διαδικασίες του διαζυγίου. Έτοιμος, λοιπόν, να γυρίσει σελίδα με την αγάπη του κόσμου στο πλευρό του, ο ηθοποιός αποφάσισε να ανοίξει λογαριασμό στο TikTok για να συνδεθεί με ακόμα περισσότερους φαν του. 

Από το πρωί που ο λογαριασμός του είναι ενεργός, ο διάσημος σταρ έχει συγκεντρώσει 3,8 εκατομμύρια ακολούθους, χωρίς να έχει αναρτήσει προς το παρόν κάποιο βίντεο. Το μόνο που έχει αλλάξει στο προφίλ του αφορά τη μικρή περίληψη που ακολουθεί το όνομά του, στην οποία γράφει "περιστασιακά ηθοποιός".

Ο λογαριασμός στο TikTok έρχεται μία εβδομάδα μετά το τέλος της δίκης, κατά την οποία ο Depp είχε μηνύσει την πρώην σύζυγό του για συκοφαντική δυσφήμιση, με τους ενόρκους να δικαιώνουν τον ηθοποιό, επιβάλλοντας την ποινή των 15 εκατομμυρίων δολαρίων στην Amber Heard. 

Λίγες ημέρες νωρίτερα, ο ηθοποιός πραγματοποίησε κάποιες εμφανίσεις έκπληξη στη σκηνή στο πλευρό του Jeff Beck στην Αγγλία, με το κοινό να μην μπορεί να πιστέψει στα μάτια του. Ο ίδιος φαίνεται πράγματι να έχει αρχίσει να παίρνει τη ζωή του πίσω, από τη στιγμή που πλέον κάνει δημόσιες εμφανίσεις που τα τελευταία χρόνια είχε περιορίσει, όπως και να δέχεται κινηματογραφικές προτάσεις, αφού μεγάλες εταιρείες του έκαναν μποϊκοτάζ.

Διαβάστε Επίσης