Πρίγκιπας Harry | Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας είναι ακόμα θυμωμένα από τα τελευταία σχόλιά του

Απ' ό,τι φαίνεται οι σχέσεις του δούκα του Sussex με την οικογένειά του δεν έχουν αποκατασταθεί πλήρως.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Την ανάγκη του πρίγκιπα Harry να αποκαλύπτει προσωπικές του ιστορίες που αφορούν τη βασιλική οικογένεια, δεν είδαν καθόλου θετικά τα μέλη της, που ύστερα από τη συνέντευξη στην Oprah Winfrey που αποτέλεσε το αποκορύφωμα, εξακολουθούν να είναι θυμωμένα με τη συμπεριφορά του και όσα είπε στην πρόσφατη εμφάνισή του.

Διαβάστε Επίσης

Ειδικότερα, ο δούκας του Sussex με αφορμή την αθλητική διοργάνωση Invictus Games που έχει ιδρύσει, έκανε μία εμφάνιση στην πρωινή εκπομπή της Hoda Kotb, κάνοντας ορισμένα περίεργα σχόλια για τη συνάντησή του με τη γιαγιά του, βασίλισσα Ελισάβετ. Πιο αναλυτικά, ο πρίγκιπας Harry πριν ταξιδέψει στην Ολλανδία για τους αγώνες μαζί με τη Meghan Markle, έκαναν μια στάση στην Αγγλία ώστε να δουν από κοντά τη μονάρχη. 

Σε αυτή τη συνάντηση αναφέρθηκε ο Harry αφού τον ρώτησε η παρουσιάστρια, λέγοντας πως "σιγουρεύω πως είναι προστατευμένη και έχει τους σωστούς ανθρώπους γύρω της", ένα σχόλιο για το οποίο τα μεγαλύτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας δηλώνουν ακόμη θυμό εναντίον του μικρότερου γιου του πρίγκιπα Καρόλου.

"Η κατάσταση είναι τεταμένη, ήταν τόσο περίεργη γλώσσα, ήταν εκεί για να προστατεύσει τη βασίλισσα και αυτά δεν ακούστηκαν πολύ καλά", δήλωσε ο βασιλικός ανταποκριτής Russel Myers της Mirror, προσθέτοντας πως "οι άνθρωποι που μιλάω καθημερινά στο Παλάτι οι οποίοι προφανώς συνδέονται με τους υψηλά ιστάμενους αναφέρουν πως είναι έξαλλοι με αυτό που είπε ο Harry".

Και παρά το γεγονός πως ο ίδιος ήθελε να δείξει πως νοιάζεται για τη γιαγιά του, δεν το έκανε με τον κατάλληλο τρόπο, απομακρύνοντας ακόμα πιο πολύ τα δύο αδέρφια. "Ο William αμφιταλαντεύεται μεταξύ του θρήνου για αυτό που έχασε και του θυμού για το τι έχει κάνει ο αδερφός του", δήλωσε ο Myers.

Διαβάστε Επίσης