Πρίγκιπας William | Η χιουμοριστική στιγμή που "σώζει" την Kate Middleton από ενδεχόμενο "baby fever"

Η δούκισσα του Cambridge λατρεύει τα μωρά, γεγονός που αποδείχθηκε από την πρόσφατη εμφάνισή της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Την περασμένη Πέμπτη ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton επισκέφθηκαν το Cambridge - από τη στιγμή που εκπροσωπούν το δουκάτο της πόλης - με αφορμή συναντήσεις αλλά και την επίσκεψη του βασιλικού ζευγαριού στο Μουσείο για να δουν από κοντά το νέο τους πορτρέτο που εκτίθεται για το κοινό.

Διαβάστε Επίσης

Σε μία από τις εκδηλώσεις που έδωσαν το παρών, η δούκισσα του Cambridge πήρε στην αγκαλιά της ένα μωρό, αφού φυσικά πήρε την έγκριση της μητέρας του. Η ίδια ακούστηκε να λέει πως αγαπά τα μωρά, πράγμα που έχει παραδεχθεί και σε άλλες συνεντεύξεις της. Εκείνη ήταν η στιγμή που ο σύζυγός της της σκούντηξε ελαφρά για να της υπενθυμίσει πως πρέπει να συνεχίσουν.

Το περιστατικό φάνηκε τόσο αστείο στους χρήστες του Twitter που ήταν αναμενόμενο ότι θα σχολίαζαν το γεγονός. Ειδικότερα, πολλές φορές ο δούκας του Cambridge έχει παραδεχθεί πως η σύζυγός του με το που δει μωρό, του ζητάει να κάνουν ένα ακόμα, ένα σενάριο που ο ίδιος δεν το βλέπει τόσο ιδανικό. 

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει 3 παιδιά, τον 8χρονο George, που είναι 3ος στη διαδοχή για τον θρόνο, την 7χρονη Charlotte και τον 4χρονο Louis, ο οποίος έγινε viral κατά τη διαρκεία του Πλατινένιου Ιωβηλαίου. 

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Kate Middleton είχε δηλώσει κατά την επίσκεψή της στο Πανεπιστήμιο της Κοπεγχάγης πως "ο William πάντα ανησυχεί όταν συναντώ μώρα κάτω του ενός έτους. Γυρνάω στο σπίτι και λέω ας κάνουμε ένα ακόμα". Αλλά και ο ίδιος τον περασμένο μήνα σε μία συνάντηση του ζευγαριού στο Lancashire, είχε πει χιουμοριστικά όταν η Middleton κράτησε ένα μωρό για φωτογραφία: "Μη βάζετε ιδέες στη σύζυγό μου".

Διαβάστε Επίσης