Πρίγκιπας William | Η συγκινητική λεπτομέρεια σε πρόσφατη επίσημη εκδήλωση

Το χαρακτηριστικό που δεν πέρασε απαρατήρητο απο τους χρήστες του Instagram.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Πριν από λίγες ημέρες ο πρίγκιπας William απένειμε έναν αριθμό βραβείων σε διάφορους πολίτες του Ηνωμένου Βασιλείου, οι οποίοι επισκέφθηκαν το Παλάτι του Μπάκιγχαμ για να λάβουν την τιμή τους. 

Διαβάστε Επίσης

Με μία ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, ο δούκας του Cambridge μοιράστηκε διάφορες φωτογραφίες από το γεγονός, δηλώνοντας τα συγχαρητήριά του σε όλους εκείνους που βραβεύτηκαν. Ωστόσο, όσο σημαντική κι αν ήταν η στιγμή για όλους τους παρευρισκομένους, οι χρήστες του Instagram δεν στάθηκαν σε αυτό παρά στις φωτογραφίες.

Ειδικότερα, οι φαν της βασιλικής οικογένειας πρόσεξαν πως στην αίθουσα του θρόνου, όπου έλαβε χώρα η απονομή, βρισκόταν ακόμα εκεί ο θρόνος του πρίγκιπα Φιλίππου, παρά το γεγονός πως ο δούκας του Εδιμβούργου έφυγε από τη ζωή τον Απρίλιο του 2021.

"Ο θρόνος του Φιλίππου είναι ακόμα εκεί", σχολίασε ένας φαν, ο οποίος πρόσθεσε στο μήνυμά του δύο λυπημένα emojis. Όπως φαίνεται, η βασιλική οικογένεια αποφάσισε να μην μετακινήσει τον θρόνο του συζύγου της βασίλισσας Ελισάβετ και να τον αφήσουν στο πλάι της, όπως ήταν για 70 χρόνια.

Όπως βλέπουμε οι θρόνοι είναι προσωποποιημένοι καθώς φέρουν τα αρχικά του βασιλικού ζευγαριού. Πιο αναλυτικά, η καρέκλα της βασίλισσας Ελισάβετ κατασκευάστηκε το 1953 με αφορμή την τελετή της στέψης, ενώ λίγο αργότερα δημιουργήθηκε μία ακόμα για τον δούκα του Εδιμβούργου, η οποία τοποθετήθηκε δίπλα από τον θρόνο της αρχηγού του κράτους.

Διαβάστε Επίσης