Βασίλισσα Ελισάβετ | Τα outfits που φόρεσε τις ημέρες του Πλατινένιου Ιωβηλαίου εκτίθενται στο Παλάτι του Holyroodhouse

Οι royal φαν θα μπορούν να δουν από κοντά το τι φόρεσε η μονάρχης της Αγγλίας, στο πλαίσιο της μεγάλης έκθεσης που λαμβάνει χώρα στη Σκωτία.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η εμφάνιση της βασίλισσας Ελισάβετ στους εορτασμούς για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο, που σηματοδότησε τα 70 χρόνια στον θρόνο της Αγγλίας, ήταν εξαιρετικής σημασίας για τον λαό, γι'αυτό αποφασίστηκε τα outfits που φόρεσε εκείνες τις ημέρες θα προστεθούν στη μεγάλη έκθεση που λαμβάνει χώρα την περίοδο αυτή στη Σκωτία. 

Διαβάστε Επίσης

Ειδικότερα, η έκθεση αυτή θα βρίσκεται στο Παλάτι του Holyroodhouse μέχρι τον Σεπτέμβριο, γεγονός που δίνει πολλές ευκαιρίες στους φαν για να την επισκεφθούν. Πιο αναλυτικά, όποιος βρεθεί εκεί θα μπορεί να δει από κοντά το γαλάζιο φόρεμα με το ασορτί παλτό και καπέλο που η βασίλισσας Ελισάβετ φόρεσε την πρώτη ημέρα στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ, όπως και το πράσινο φόρεμα και το παλτό από τον Stewart Parvin που επέλεξε για την τελευταία ημέρα.

Πέρα, όμως, από τα δύο outfits που φόρεσε στο Πλατινένιο Ιωβηλαίο, στην έκθεση θα παρουσιαστούν κι άλλα ενδύματά της, τα οποία είχε επιλέξει για τις εμφανίσεις της στο Χρυσό και το Διαμαντένιο Ιωβηλαίο.

Πριν από λίγες ημέρες, η βασίλισσα Ελισάβετ ταξίδεψε στη Σκωτία για να γιορτάσει την εβδομάδα Holyrood, η οποία έκλεισε με την "πρεμιέρα" της έκθεσης και το άνοιγμα προς το κοινό. Εντύπωση έκανε σε όλους, που η βασίλισσα κατά το ταξίδι της στη Σκωτία, δεν χρησιμοποίησε το μπαστούνι της, παρά τα κινητικά προβλήματα που αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό. Ειδικότερα, το συγκεκριμένο μπαστούνι, ήταν δώρο από τον στρατηγό Sir Mark Carleton-Smith, αρχηγό του γενικού προσωπικού, το οποίο η μονάρχης χρησιμοποίησε για να παραβρεθεί στο μπαλκόνι.

Διαβάστε Επίσης