Πριγκίπισσα Diana | Η συγκινητική αφιέρωση του αδερφού της, την ημέρα των γενεθλίων της

Ο Charles Spencer προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρατά τη μνήμη της αδερφής του ζωντανή.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Την 1η Ιουλίου η πριγκίπισσα Diana θα έκλεινε τα 61 της και όπως οι γιοι της βρήκαν τον τρόπο να την τιμήσουν, έτσι και ο αδερφός της, Charles Spencer τής έκανε μια τρυφερή αφιέρωση.

Διαβάστε Επίσης

Ειδικότερα, η Diana ήταν πολύ κοντά με τον μικρότερο αδερφό της, ο οποίος μέχρι σήμερα προσπαθεί να κρατήσει με κάθε τρόπο τη μνήμη της πριγκίπισσας του λαού ζωντανή. Ο κόμης Spencer ανέβασε, λοιπόν, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία που τράβηξε πρόσφατα. Η εικόνα απεικόνιζε μία πλάκα που ήταν αφιερωμένη στην αδερφή του, πάνω στην οποία ήταν χαραγμένη η επιγραφή: ‘The Diana, Princess of Wales Memorial’. Ο ίδιος εξήγησε στη λεζάντα του: "Χθες περνούσα από ένα πάρκο στο Λονδίνο όταν ξαφνικά έπεσα πάνω σε αυτό στο μονοπάτι - ένα από τα πολλά που βρίσκονται σε μέρη της πρωτεύουσας, στη μνήμη της Diana. Είναι απίστευτο να σκέφτεσαι τον διαρκή αντίκτυπο μιας γυναίκας που πέθανε τόσο νέα. Σήμερα - 25 χρόνια μετά - θα ήταν τα 61α γενέθλιά της".

Παράλληλα, ανήρτησε την ίδια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, εξηγώντας πως αυτό - το συγκλονιστικό, όπως το χαρακτήρισε- συνέβη την ημέρα των γενεθλίων της.

Μάλιστα, στα στόρι του, ο Charles Spencer μοιράστηκε με τους followers του φωτογραφίες από την έκταση του αρχοντικού Althorp House, του πατρικού σπιτιού της πριγκίπισσας Diana, όπου και είναι θαμμένη. 

Althorp House

Πέρσι, ο αδερφός και τα παιδιά της συμμετείχαν σε μία εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη στα 60α γενέθλια της πριγκίπισσας του λαού, αποκαλύπτοντας το άγαλμα που είχε δημιουργηθεί για να τιμήσουν τη μνήμη της.

Διαβάστε Επίσης