Πρίγκιπας George | Τι του έχουν αναθέσει οι γονείς του να κάνει στις καλοκαιρινές του διακοπές

Τα σχολεία έκλεισαν, ωστόσο ο πρίγκιπας George έχει επιφορτιστεί με νέα καθήκοντα που δεν είναι και τόσο βασιλικά.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Όσο κι αν είναι τρίτος στη διαδοχή για τον θρόνο της Αγγλίας, δεν σημαίνει ότι ο πρίγκιπας George δεν μεγαλώνει όπως τα υπόλοιπα παιδιά. Σίγουρα υπάρχουν διαφορές στην καθημερινότητά τους και στις υποχρεώσεις που θα έχει στο μέλλον, όμως οι γονείς του προσπαθούν να μεγαλώσουν εκείνον και τα άλλα δύο παιδιά τους φυσιολογικά.

Διαβάστε Επίσης

Σύντομα, ο πρίγκιπας George και η πριγκίπισσα Charlotte θα αποχαιρετήσουν το σχολείο τους για να ξεκινήσουν τις διακοπές τους, με αποτέλεσμα να βρεθούν με άπλετο χρόνο στα χέρια τους. Συνήθως, η οικογένεια λατρεύει να περνάει χρόνο στην εξοχή και πιο συγκεκριμένα στο σπίτι τους, Anmer Hall που βρίσκεται στο Norfolk. Παράλληλα, εκτός από εκεί συναντούν και τη βασίλισσα Ελισάβετ στο κάστρο του Μπαλμόραλ στη Σκωτία, όπου η μονάρχης λατρεύει να περνά το καλοκαίρι της.

Μέσα στον χρόνο, ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton είχαν δηλώσει πως ο μεγαλύτερος γιος τους, όταν έμεναν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού στο Anmer Hall ασχολιόταν με τα ζώα που έχουν, μεταφέροντας τη τροφή τους. Καταλαβαίνουμε, λοιπόν, πως οι γονείς του του έχουν μεγάλη εμπιστοσύνη, ώστε στα 8 του να του δίνουν να κάνει τέτοιες εργασίες. Η υπευθυνότητα, άλλωστε, είναι ένα χαρακτηριστικό που θα του χρειαστεί όταν θα αναλάβει τον θρόνο.

Συνεπώς, είναι πολύ πιθανό και αυτή τη χρονιά, ο πρίγκιπας George να επιφορτιστεί με αυτή τη δραστηριότητα, αφού οι Cambridges ενθαρρύνουν τα παιδιά τους να ασχολούνται με αρκετά πράγματα που μάλιστα έχουν σημαντικό σκοπό, ενώ παράλληλα τούς βοηθούν να διαμορφώσουν τον χαρακτήρα τους.

Διαβάστε Επίσης