Η συναρπαστική χρονιά της Καμίλα | Όλες οι δραστηριότητες που προγραμμάτισε για να σηματοδοτήσει τα 75α γενέθλιά της

Η δούκισσα της Κορνουάλης τη φετινή χρόνια είχε την ανάγκη να προσφέρει στον κόσμο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Γιορτάζοντας τα γενέθλιά της στις 17 Ιουλίου όπου φέτος κλείνει τα 75, η Καμίλα αυτή τη χρονιά είχε την ανάγκη να προσφέρει, γι' αυτό κιόλας προγραμμάτισε αρκετές δραστηριότητες ώστε να υπογραμμίσει το σημαντικό ορόσημο. 

Διαβάστε Επίσης

Ειδικότερα, την εβδομάδα αυτή η δούκισσα της Κορνουάλης και ο πρίγκιπας Κάρολος βρέθηκαν στην Ουαλία, όπου η σύζυγος του διαδόχου είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί ένα δημοτικό σχολείο για να εγκαινιάσει τη νέα βιβλιοθήκη του. Με την ευκαιρία αυτή ανακοινώθηκε το μεγάλο πρότζεκτ που έβαλε σε εφαρμογή η μέλλουσα βασίλισσα που είναι να δωρίσει σε 25.000 παιδιά σε 75 σχολεία που βρίσκονται σε όχι και τόσο προνομιούχες περιοχές, μικρές βιβλιοθήκες.

Παράλληλα, θα είναι guest editor στο περιοδικό Country Life, κάτι που είχαν κάνει και ο πρίγκιπας Κάρολος και η πριγκίπισσα Άννα στο παρελθόν, φτάνοντας κάποιο σημαντικό ορόσημο. Μάλιστα, για το εξώφυλλο, η δούκισσα της Κορνουάλης ζήτησε από την Kate Middleton να τη φωτογραφίσει, με το αποτέλεσμα να βγαίνει εξαιρετικά συναισθηματικό. Επιπλέον, σχετικά με τη συμμετοχή της στην ειδική έκδοση του περιοδικού, η Καμίλα γύρισε ένα ντοκιμαντέρ μαζί με την ομάδα του τεύχους, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 13 Ιουλίου.

Όσο για τα προσωπικά της σχέδια και το αν θα υπάρξει κάποιο πάρτι με την οικογένεια, η δούκισσα της Κορνουάλης είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της πως αν πραγματοποιηθεί κάποια γιορτή θα είναι σίγουρα χαμηλού προφίλ. "Δεν θα γίνει μεγάλη γιορτή. Θα περάσω τα γενέθλιά μου με την οικογένειά μου και λίγους φίλους", εξήγησε η σύζυγος του πρίγκιπα Καρόλου, αποκαλύπτοντας πως ούτε φέτος θα υποκύψει στις πιέσεις των εγγονών της για να κάνει τρύπες στα αυτιά της. "Όχι, δεν θα είναι το δώρο μου για τα 75α γενέθλιά μου. Τα εγγόνια μου θα προσπαθήσουν να με πείσουν, όμως τίποτα δεν θα τρυπήσει τα αυτιά μου", είπε χιουμοριστικά η Καμίλα.

Διαβάστε Επίσης