Το πρωτότυπο δώρο που η βασίλισσα Ελισάβετ δέχθηκε από μεγάλη φαν της

Η Devida Bushrod χρειάστηκε 4 μήνες για να ολοκληρώσει το έργο της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η αγάπη του κόσμου για τη βασίλισσα Ελισάβετ είναι γνωστή, αφού η μονάρχης του Ηνωμένου Βασιλείου έχει πολλούς φαν σε διάφορα μέρη του κόσμου. Αυτό απέδειξε η πρόσφατη είδηση ότι μία γυναίκα στην Αμερική έφτιαξε μία κιλτ με το πορτρέτο της αρχηγού του βρετανικού κράτους, με αφορμή το Πλατινένιο Ιωβηλαίο που γιορτάστηκε πριν από περίπου έναν μήνα, την οποία ήθελε να τη δωρίσει στο Παλάτι.

Διαβάστε Επίσης

Πιο αναλυτικά, όπως μετέδωσε το News on 6 στην Τάλσα της Οκλαχόμα, η Devida Bushrod έφτιαξε μία κιλτ για την οποία χρειάστηκε 4 μήνες, χρησιμοποιώντας 2000 κομμάτια και περίπου 1000 χάντρες. Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό με την Bushrod, που έχει καταγωγή από το Ηνωμένο Βασίλειο, όμως μένει μόνιμα στην Οκλαχόμα, να στέλνει ένα γράμμα στην ίδια τη βασίλισσα Ελισάβετ σχετικά με το επίτευγμά της. Λίγες εβδομάδες αργότερα μία επίσημη επιστολή κατέφθασε στο σπίτι της από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ με την πολυπόθητη απάντηση των συμβούλων της Ελισάβετ.

"Έστειλα μία επιστολή και συμπεριέλαβα φωτογραφίες της κιλτ και απλά την ευχαριστούσα για την υπηρεσία της, λέγοντας πως θα μου άρεσε να της την έστελνα αν μπορούσα", δήλωσε η Bushrod, προσθέτοντας πως όταν έλαβε απάντηση τής κόπηκε η ανάσα. Ειδικότερα, το γράμμα από το Παλάτι έγραφε πως η μονάρχης ήταν ευγνώμων για το δώρο, ζητώντας από την Bushrod να το στείλει στο Ηνωμένο Βασίλειο. "Απλά νιώθω πολύ τυχερή, ειλικρινά", σημείωσε.

Η ίδια δήλωσε πως και μόνο που θα έχει μία τέτοια ιστορία να διηγηθεί στα εγγόνια της, έχοντας ως πειστήριο το γράμμα είναι απλά φανταστικό. Ωστόσο, εκείνο που θα την έκανε να λιποθυμήσει είναι να έβλεπε προσωπική απάντηση από την ίδια τη βασίλισσα, την οποία φυσικά θα κορνιζάριζε και δεν θα άφηνε κανέναν να την πιάσει. 

Διαβάστε Επίσης