Η Cameron Diaz αφηγήθηκε τη στιγμή που παραλίγο να την κατηγορήσουν για λαθρεμπόριο ουσιών

Λίγο πριν κάνει τη μεγάλη επιτυχία στην ταινία "The Mask", η Cameron Diaz φλέρταρε με τη φυλακή.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το όνομά της έχει συνδεθεί με πολλές επιτυχίες του Hollywood και όμως πολύ πριν την ανακαλύψει ένας ατζέντης, ο οποίος της πρόσφερε τον ρόλο στην ταινία "The Mask" που απογείωσε την καριέρα της, η Cameron Diaz είχε φτάσει πολύ κοντά στο να μπει στη φυλακή.

Διαβάστε Επίσης

Πιο αναλυτικά, η Diaz καλεσμένη στο podcast "Second Life" θυμήθηκε την εποχή του 1990, όταν βρισκόταν στο Παρίσι και προσπαθούσε να βγάλει λεφτά προκειμένου να αρχίσει μία καριέρα στο μόντελινγκ. Ωστόσο, δεδομένου ότι ο χώρος ήταν πολύ απαιτητικός και απρόσιτος, δυσκολευόταν να βρει μία καλή ευκαιρία. "Ήμουν εκεί έναν ολόκληρο χρόνο και δεν δούλεψα ούτε μία μέρα. Δεν μπορούσα να κλείσω μία δουλειά για να σώσω τη ζωή μου. Και μετά βρήκα μία δουλειά, όμως, νομίζω πως ήμουν διαβιβαστής παράνομων ουσιών (drug mule) στο Μαρόκο. Το ορκίζομαι στον Θεό", εξήγησε. 

Το μόνο που εκείνη ήξερε από όσα τής είχαν πει ήταν πως στην κλειδωμένη βαλίτσα που θα κουβαλούσε ήταν τα ρούχα της για το μόντελινγκ, αλλά με το που έφτασε στο αεροδρόμιο ξεκίνησε να αμφιβάλει για το περιεχόμενο της αποσκευής, με αποτέλεσμα να την πιάσει πανικός. "Είμαι αυτή η ξανθιά με γαλανά μάτια στο Μαρόκο. Φοράω σκισμένα τζιν και μπότες πλατφόρμες, τα μαλλιά μου κάτω. Ήταν πολύ επικίνδυνο. Τους είπα, δεν ξέρω, δεν είναι δική μου, δεν έχω ιδέα ποιου είναι", δήλωσε στις αρχές του αεροδρομίου.

Όπως εξομολογήθηκε, αυτή ήταν η μόνη της δουλειά στο Παρίσι, πριν λάβει τον ρόλο στην ταινία "The Mask", αφού εν τέλει κατάφερε να γυρίσει πίσω στη Γαλλία, συνοδευόμενη από την αστυνομία, αποφεύγοντας τη 10ετή ποινή στη φυλακή για λαθρεμπόριο ουσιών. 

Ευτυχώς, η τύχη της άλλαξε όταν ένας ατζέντης την πρότεινε τον ρόλο στην πρώτη της ταινίας. Όπως έχει πει σε συνεντεύξεις της, στην αρχή είχε δεύτερες σκέψεις, καθώς θεωρούσε τον εαυτό της μοντέλο και δεν ήξερε τίποτα από υποκριτική.

Διαβάστε Επίσης