Η Cindy Crawford ποζάρει με μπικίνι και επιδεικνύει την αψεγάδιαστη σιλουέτα της

Το 56χρονο μοντέλο απολαμβάνει τις ημέρες των διακοπών του.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ακόμη και σήμερα κάνει το μόντελινγκ να φαίνεται παιχνιδάκι, αφού η Cindy Crawford, όσο κι αν ήλπιζε να γίνει χημικός μηχανικός, τελικά την κέρδισαν οι φωτογραφήσεις και η πασαρέλα, επιλέγοντας τον καλύτερο δρόμο για την καριέρα της, που αναμφίβολα τής βγήκε σε καλό. 

Διαβάστε Επίσης

Σήμερα, στα 56 της εξακολουθεί να τραβάει τα βλέμματα είτε σε καμπάνιες οίκων, είτε στην καθημερινή της ζωή. Πρόσφατα, η Crawford ανέβασε μία φωτογραφία της, φορώντας ένα μπλε μπικίνι και ποζάροντας μετά το μπάνιο της, επιβεβαιώνοντας πως η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός. 

Όπως είχε δηλώσει στο παρελθόν, ενώ κάθε χρόνο σκέφτεται πως ήρθε η ώρα να αποσυρθεί από το μόντελινγκ, κάθε ευκαιρία που εμφανίζεται μπροστά της, συμβαίνει να την ενθουσιάζει, οπότε δεν παίρνει ποτέ την απόφαση. Μάλιστα, δεν είχε διστάσει να παραδεχθεί πως όταν έφτασε στην ηλικία των 50 αναγκάστηκε να συμβιβαστεί με το γεγονός πως πλεόν δεν θα βρίσκεται στα εξώφυλλα τόσο συχνά, μία θέση που έχει πάρει η κόρη της, Kaia Gerber, που είναι μια ευχάριστη εξέλιξη. "Ό,τι κι αν κάνω, δεν θα δείχνω 20 ή 30. Απλά θέλω να δείχνω ωραία για τα 50. Γυμνάζομαι, τρώω υγιεινά και περιποιούμαι πολύ καλά την επιδερμίδα μου. Υπάρχει πίεση στις γυναίκες να κάνουν το ακατόρθωτο, που δεν είναι η ηλικία", είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της. 

Παράλληλα, είχε αναφέρει πως μιλώντας με τη μητέρα της συνειδητοποίησε πως "δεν θέλω να περάσω τα 50 μου προσπαθώντας να επιστρέψω εκεί που ήμουν στα 30. Ακόμα κι αν ναι ακόμα θα μου άρεσε να έχω το δέρμα ή τη μέση που είχα τότε, έχω δουλέψει σκληρά και έχω εξελιχθεί στο να γίνω αυτός ο άνθρωπος (που είμαι σήμερα)".

Διαβάστε Επίσης