Αρραβωνιάστηκε ο πρίγκιπας Hussein της Ιορδανίας - Ποια είναι η "διάδοχος" της βασίλισσας Ράνιας;

Οι φωτογραφίες από την επίσημη τελετή του αρραβώνα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Με μεγάλο ενθουσιασμό η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας ανακοίνωσε πως ο μεγαλύτερος γιος της και διάδοχος της Ιορδανίας, πρίγκιπας Hussein, αρραβωνιάστηκε την αγαπημένη του, Rajwa al-Saif.

Διαβάστε Επίσης

"Δεν πίστευα πως ήταν δυνατό να κρατώ τόση χαρά στην καρδιά μου. Συγχαρητήρια στον μεγαλύτερο γιο μου, πρίγκιπα Hussein και την όμορφη μέλλουσα σύζυγό του, Rajwa", έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της, η οποία συνόδευσε 4 φωτογραφίες από την επίσημη τελετή του αρραβώνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αρραβώνας έλαβε χώρα στο πατρικό σπίτι της μέλλουσας νύφης, όπου παραβρέθηκαν μαζί με το ζευγάρι οι δύο οικογένειές τους και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας. 

Η είδηση του αρραβώνα τους έρχεται έναν μήνα μετά την ανακοίνωση για τον επερχόμενο γάμο της 25χρονης αδερφής του Hussein, πριγκίπισσας Iman, η οποία αρραβωνιάστηκε τον Jameel Alexander Thermiotis τον περασμένο Ιούλιο. Ο 28χρονος Hussein αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη βρετανική στρατιωτική ακαδημία Sandhurst, με τον βαθμό του στρατηγού και με πιστοποίηση οδηγού στρατιωτικού ελικοπτέρου, ενώ μάλιστα έχει αποκτήσει το πτυχίο του στην παγκόσμια ιστορία από το Πανεπιστήμιο Georgetown, ήταν έτοιμος να αναζητήσει την κατάλληλη σύζυγό, την οποία και βρήκε στο πρόσωπο της Rajwa al-Saif.

Ποια είναι η "διάδοχος" της βασίλισσας Ράνιας;

Αν και είναι λίγες οι πληροφορίες για τη μέλλουσα βασίλισσα της Ιορδανίας, καταλαβαίνουμε πως ο πρίγκιπας Hussein δεν θα μπορούσε παρά να βρει την καλύτερη, δεδομένου ότι έχει την έγκριση της μητέρας του, βασίλισσας Ράνιας. Η Rajwa al-Saif κατάγεται από τη Σαουδική Αραβία και είναι η μικρότερη από τις 3 αδερφές της. Είναι 28 ετών και έχει λάβει πτυχίο από τη Σχολή Αρχιτεκτονικής στο Πανεπιστήμιο Syracuse στη Νέα Υόρκη. 

Διαβάστε Επίσης