Η παιδική ηλικία της Meghan Markle ως "ασχημόπαπο"

Η δούκισσα του Sussex εξομολογήθηκε τις δυσκολίες που βίωσε ως παιδί.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μπορεί σήμερα να συγκαταλέγεται στη λίστα με τις ομορφότερες γυναίκες στον κόσμο, έχοντας ένα στιλ απαράμιλλης αισθητικής, με τα περιοδικά να μάχονται για να την έχουν ως εξώφυλλο, ωστόσο ως παιδί δεν είχε την ίδια επιτυχία. Στο τελευταίο επεισόδιο του podcast της, Archetypes, η Meghan Markle προσκάλεσε την ηθοποιό και σεναριογράφο Mindy Kaling, με την οποία συζήτησαν για το πώς αντιλαμβάνονταν την εξωτερική εμφάνιση όταν ήταν μικρές.

Διαβάστε Επίσης

Αρχικά, τον λόγο πήρε η Kaling, η οποία εξομολογήθηκε πως μεγαλώνοντας, ένιωθε άσχημη και υπέρβαρη. "Έτσι, με την κόρη μου, πάντα της λέω πως είναι όμορφη σε σημείο που ο φίλος μου, B.J., μου λέει πως μπορώ να της κάνω κι άλλα κοπλιμέντα. Κάθε πρωί της λέω, είσαι τόσο όμορφη, σε σημείο που δεν είναι ούτε υγιές. Όμως, πιστεύω πως κάπως έτσι μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα", είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Τη δική της εμπειρία μοιράστηκε και η δούκισσα του Sussex, η οποία μπορούσε να ταυτιστεί με την ιστορία της Kaling, καθώς όπως εξήγησε στο σχολείο ήταν το ασχημόπαπο. "Μπορεί αυτό να το έβλεπαν ως όμορφο, όμως το τεράστιο φριζαρισμένο, μπουκλωτό μαλλί και το τεράστιο κενό στα δόντια μου. Ήμουν πάντα η έξυπνη. Από πάντα, πάντα και για πάντα. Και μετά κάπως μεγάλωσα", δήλωσε η Markle. Παράλληλα, αφηγήθηκε πως πάντα ένιωθε και ήταν μόνη της στο καθολικό σχολείο του Λος Άντζελες που φοιτούσε, εξηγώντας πως "δεν είχα κανέναν να κάθεται μαζί μου στο μεσημεριανό. Ήμουν πάντα λίγο μοναχική και ντροπαλή και δεν ήξερα πού ανήκω. Σκεφτόμουν πως εντάξει θα γίνω πρόεδρος των πολυεθνικών γκρουπ και πρόεδρος της δευτέρας τάξης και πρόεδρος του γαλλικού γκρουπ. Και κάνοντας αυτό, είχα συναντήσεις την περίοδο του μεσημεριανού. Δεν χρειαζόταν να ανησυχήσω για το με ποιον θα καθόμουν ή τι θα έκανα γιατί πάντα ήμουν πολύ απασχολημένη". 

Για την Kaling αυτή η εξομολόγηση ήταν πολύ συγκινητική από τη στιγμή που η Markle μοιάζει στα μάτια των φαν της μια επιτυχημένη και όμορφη γυναίκα που ποτέ δεν ήρθε αντιμέτωπη ποτέ με τέτοιες δυσκολίες. "Είμαι χαρούμενη που άνθρωποι το γνωρίζουν αυτό, γιατί πιστεύω πως τα άτομα σε βλέπουν και σκέφτονται τον γάμο, τα ακριβά ρούχα σου, εκείνο και το άλλο. Και νομίζω πως σίγουρα δεν ήξερα αυτό για σένα. Είναι ωραίο να το γνωρίζω", είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός. 

Διαβάστε Επίσης