Η βασίλισσα Ελισάβετ δεν θέλει να βρίσκεται συνεχώς σε ένταση εξαιτίας του Harry και της Meghan

Η επιστροφή των Sussexes στην Αγγλία και οι δηλώσεις τους που προκάλεσαν αναστάτωση στο Παλάτι.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry επέστρεψαν στην Αγγλία για πρώτη φορά ύστερα από τους εορτασμούς για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ, προκειμένου να παραβρεθούν σε σημαντικές φιλανθρωπικές οργανώσεις. Ωστόσο, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου, η μονάρχης του Ηνωμένου Βασιλείου επιθυμεί να μην είναι συνέχεια σε ένταση που προκαλείται από τις δηλώσεις των Sussexes.  

Διαβάστε Επίσης

Μην ξεχνάμε πως η τελευταία συνέντευξη της Meghan Markle στο "The Cut" άφησε αιχμές για τη σχέση της με τη βασιλική οικογένεια, υπογραμμίζοντας πως πιστεύει στη συγχώρεση, δηλώνοντας παράλληλα πως δεν έχει πει τίποτα δημόσια από όσα της έχουν συμβεί. 

Αναμφίβολα, η συνέντευξη προκάλεσε αναστάτωση στο Παλάτι που δεν προλαβαίνει να "σβήνει τις φωτιές" που ανάβει το ζευγάρι, με τη βασίλισσα Ελισάβετ να μην μπορεί να περιμένει για την επόμενη βόμβα που οι Sussexes θα ρίξουν. 

Όπως ανέφερε η βασιλική ανταποκρίτρια, Roya Nikkhah,  στους Sunday Tumes, "είναι δύσκολο να δούμε πως αυτό που ο Harry και η Meghan κάνουν, εξισώνεται με τις αξίες της βασίλισσας, που ποτέ δεν ενθάρρυνε τα άτομα να μιλούν δημόσια για βαθιές προσωπικές οικογενειακές σχέσεις". Όπως υπογράμμισε, "όταν αποσύρθηκαν από ενεργά μέλη της βασιλικής οικογένειας είχαν υποσχεθεί πως ό,τι κάνουν θα συνεχίζει να αντικατοπτρίζει τις αξίες της Αυτού Μεγαλειότητας", κάτι που η Nikkhah δεν πιστεύει πως συμβαίνει.  

Στο ίδιο άρθρο αναφέρεται πως πηγή από το κοντινό περιβάλλον της βασίλισσας, που τη γνωρίζει πολύ καλά, δήλωσε πως :" η βασίλισσα Ελισάβετ δεν θέλει να είναι συνεχώς σε ένταση, περιμένοντας να δει ποια θα είναι η επόμενη πυρηνική βόμβα - αυτό δεν θα έχει καλή κατάληξη". 

Προς το παρόν, δεν έχει επιβεβαιωθεί κάποια συνάντηση του ζευγαριού με τη βασιλική οικογένεια, παρά την παραμονή τους στο Ηνωμένο Βασίλειο, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν πως πιθανότατα οι Sussexes να μην ταξιδέψουν στο Κάστρο του Μπαλμόραλ, όπου βρίσκετια η βασίλισσα Ελισάβετ.

Διαβάστε Επίσης