Γιατί ο πρίγκιπας William δεν θα συγχωρέσει ποτέ τον πρίγκιπα Harry

Σύμφωνα με τη βασιλική βιογράφο, Katie Nichols, η συμφιλίωση μεταξύ των δύο αδερφών μοιάζει αδύνατη.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Όσο κι αν τα δύο αδέρφια εμφανίστηκαν μαζί, δείχνοντας ενότητα παρουσία των συζύγων τους λίγο μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, εν τέλει ο πρίγκιπας William και ο πρίγκιπας Harry δεν φαίνεται να φτάνουν σύντομα στη συμφιλίωση. Όπως δήλωσε πρόσφατα η βασιλική βιογράφος, Katie Nichols, σε τηλεοπτική εκπομπή, ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου δεν μπορεί να συγχωρέσει τον αδερφό του για το γεγονός πως τράπηκε σε φυγή, αφήνοντας πίσω του τη ζωή στο Παλάτι. 

Διαβάστε Επίσης

"Πάντα πίστευε πως ο Harry θα είναι δίπλα του, τώρα το κάνει μόνος του. Ευτυχώς που έχει στο πλευρό του την Kate", σχολίασε η βιογράφος. Ωστόσο, η ρήξη μεταξύ τους δεν συνέβη ξαφνικά, εξαιτίας μόνο της αποχώρησης των Sussexes. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει ο ξένος Τύπος, τον Σεπτέμβριο του 2017, όταν ο Harry εξομολογήθηκε στον αδερφό του πως πρόκειται να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του,  ο πρίγκιπας William τού απάντησε: "Γιατί να βιαστείς;".  Τότε, ο Harry νευριασμένος αποκρίθηκε: "Ποιος στο καλό νομίζεις πως είσαι;".

Αναμφίβολα, η ένταση μεταξύ τους κορυφώθηκε όταν ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle, αφού αποχώρισαν από τη ζωή στο Παλάτι, έδωσαν συνέντευξη στην Oprah Winfrey. Εκεί, ο δούκας του Sussex δήλωσε πως λυπάται τον αδερφό του και τον πατέρα του, καθώς δεν μπορούν να ξεφύγουν από τους βασιλικούς τους ρόλους, κάτι που ο ίδιος κατόρθωσε, ενώ η Markle είχε εξομολογηθεί πως είχε τάσεις αυτοκτονίας, γεγονός που δεν είδε σοβαρά η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας.

Και δεν έφτανε μόνο αυτό, αλλά η πρόσφατη συνέντευξη της Markle έριξε κι άλλο λάδι στη φωτιά, αναφέροντας πως και μόνο που υπάρχουν, δυσαρεστούν τη δυναμική της ιεραρχίας, ενώ υπονόησε πως τόσο καιρό έχει κρατήσει το στόμα της κλειστό, παρά το γεγονός πως δεν έχει υπογράψει καμία συμφωνία εμπιστευτικότητας.

Παρόλα αυτά, η κοινή εμφάνιση των δύο πριγκίπων ήταν μία εικόνα που το κοινό λάτρεψε και σίγουρα θα άρεσε και στη βασίλισσα Ελισάβετ, της οποίας μία από τις μεγάλες της επιθυμίες ήταν η συμφιλίωση του Harry με τη βασιλική οικογένεια, δεδομένου ότι η μονάρχης είχε τεράστια αδυναμία στον εγγονό της.

Διαβάστε Επίσης