Πρίγκιπας Harry- Meghan Markle | Ψάχνουν για νέο σπίτι – Γιατί θέλουν να φύγουν από το Montecito;

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex σκέφτονται να μετακομίσουν.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle σκέφτονται να μετακομίσουν από το σπίτι τους στο Montecito, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα ψάχνουν για ένα νέο σπίτι στην γειτονιά Hope Ranch.

To Hope Ranch είναι μια κοινότητα 10 μίλια μακριά από το Montecito όπου ζει το ζευγάρι αυτή τη στιγμή με τον 3χρονο γιο τους, Archie, και την ενός έτους, Lilibet. Όπως αναφέρουν αμερικάνικα δημοσιεύματα, το σπίτι τους δεν τους "βολεύει πια”, ενώ πρόσφατα έγινε γνωστό ότι πάνω έγιναν πάνω από μία απόπειρες από εισβολείς να μπουν στην έπαυλη.

Η νέα γειτονιά προσφέρει πρόσβαση σε ιδιωτικό γκολφ κλαμπ, γήπεδα του τένις, χώρους για πικ-νικ και πολλές διαδρομές για περπάτημα. Τα σπίτια στην περιοχή κοστίζουν μέχρι 22 εκατομμύρια δολάρια.

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex επέστρεψαν στο σπίτι τους στο Montecito μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα που έμειναν στην Αγγλία εξαιτίας του θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ. Το ζευγάρι παρέτεινε το ταξίδι τους στο Ηνωμένο Βασίλειο κατά το οποίο είχαν προγραμματίσει πολλές εμφανίσεις σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, προκειμένου να παραστούν στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ και εκδηλώσεις προς τιμήν της.

Διαβάστε Επίσης