Βασίλισσα Letizia | Το κρυφό χαραγμένο μήνυμα στο νέο της δαχτυλίδι

Η βασίλισσα της Ισπανίας πραγματοποίησε την πρώτη της επίσημη εμφάνιση για το 2023, στο πλευρό του συζύγου της, βασιλιά Felipe.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Όπως όλοι μας, έτσι και οι Ευρωπαίοι royals έκαναν μία παύση την περίοδο αυτή για να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα και να δημιουργήσουν όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους τους. Η βασίλισσα Letizia και ο βασιλιάς Felipe της Ισπανίας πέρασαν τη γιορτινή εποχή με τις κόρες τους, πριγκίπισσα Sofia και πριγκίπισσα Leonor, η οποία μάλιστα επέστρεψε στη Μαδρίτη από το εσωτερικό της σχολείο στην Ουαλία. Ωστόσο, δεδομένου ότι το πρόγραμμά του ζευγαριού είναι ιδιαίτερα απαιτητικό, οι διακοπές του δεν θα μπορούσαν να συνεχίσουν για περισσότερες ημέρες, αφού το "βασιλικό" καθήκον επέβαλε στον βασιλιά και τη βασίλισσα της Ισπανίας να βρίσκονται στις θέσεις τους την περασμένη Παρασκευή. 

Βασίλισσα Letizia | Το κρυφό χαραγμένο μήνυμα στο νέο της δαχτυλίδι

Ειδικότερα, το βασιλικό ζεύγος της Ισπανίας πραγματοποίησε την πρώτη κοινή του επίσημη εμφάνιση με αφορμή την ετήσια στρατιωτική εκδήλωση "Pascua Militar" που λαμβάνει χώρα παραδοσιακά στις 6 Ιανουαρίου. Όπως ήταν αναμενόμενο, η βασίλισσα Letizia έκανε μία ιδιαίτερα κομψή εμφάνιση ως προοικονομία εκείνων που θα ακολουθήσουν μέσα στην υπόλοιπη, νέα χρονιά. Όμως, το στοιχείο του stylish λουκ της που τράβηξε τα βλέμματα ήταν το νέο της δαχτυλίδι, το οποίο κόσμησε τον δείκτη της για πρώτη φορά δημόσια.

βασίλισσα Letizia

Μάλιστα, φημολογείται πως το συγκεκριμένο δαχτυλίδι είναι δώρο του συζύγου της, βασιλιά Felipe ή των παιδιών της, χάρη στην τρυφερή αφιέρωση που περιλαμβάνει. Ειδικότερα, το δαχτυλίδι από το brand Coreterno πρόκειται για ένα χρυσό κόσμημα 18 καρατίων, το οποίο στην εξωτερική πλευρά του έχει χαραγμένη μία φράση από την τελευταία πρόταση του Δάντη στη Θεία Κωμωδία. Πιο αναλυτικά, η φράση λέει: amor che tutto move, δηλ. η αγάπη κινεί τα πάντα. Από την άλλη, στο εσωτερικό του είναι χαραγμένη μία διαφορετική φράση, η οποία είναι εμπνευσμένη από ένα μεσαιωνικό αγγλικό κομμάτι που λέει: Όσο υπάρχω, θα έχεις αγάπη.

Είναι πολύ πιθανό το συγκεκριμένο δαχτυλίδι να αποτελεί ένα δώρο που η βασίλισσα Letizia έλαβε τα Χριστούγεννα, το οποίο αν έχει "αποστολέα" τον βασιλιά Felipe, κάνουμε λόγο για την πιο ρομαντική κίνηση που έχουμε δει από royal ζευγάρι.

Διαβάστε Επίσης