Πριγκίπισσα Diana | Το πορτρέτο της μητέρας της που αποδεικνύει την καταπληκτική τους ομοιότητα

Ο αδερφός της πριγκίπισσας του λαού μοιράστηκε το έργο τέχνης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Την ημέρα των γενεθλίων της μητέρας του, Frances, ο Charles Spencer, μοιράστηκε μία φωτογραφία που απεικονίζει το πορτρέτο της, το οποίο κοσμεί τη βιβλιοθήκη του αρχοντικού Althorp. Ο αδερφός της πριγκίπισσας Diana θέλησε να τιμήσει τη μνήμη της μητέρας του, η οποία έφυγε από τη ζωή το 2004 σε ηλικία 68 ετών.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα σχόλια έκαναν λόγο για απίστευτη ομοιότητα της Frances Roche με την κόρη της, η οποία επίσης έφυγε σε πολύ νεαρή ηλικία, εξαιτίας του τραγικού δυστυχήματος στο Παρίσι. "Πορτρέτο της μητέρας μου, που στέκεται στη βιβλιοθήκη του Althorp, περικυκλωμένο από τις φωτογραφίες των 4 παιδιών της", έγραψε μεταξύ άλλων στη λεζάντα του. 

Παράλληλα, ο αδερφός της πριγκίπισσας του λαού μοιράστηκε και μία άγνωστη ιστορία σχετικά με τη μέρα που γεννήθηκε η μητέρα του, που συνδέει από νωρίς τη δυναστεία των Spencer με τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας. "Η μητέρα μου γεννήθηκε πριν από 87 χρόνια σήμερα, στο Park House, στο Sandringham", ανέφερε ο Spencer, προσθέτοντας πως "την ίδια ακριβώς ημέρα στις 20 Ιανουαρίου του 1936, λίγα μέτρα μακριά στη βασιλική κατοικία Sandringham ο βασιλιάς Γεώργιος Ε' πέθανε. Η μητέρα μου πέθανε το 2004, όταν ήταν 68. Πολύ νέα".

Σίγουρα η ιστορία ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα, ωστόσο τα περισσότερα σχόλια έμειναν στην ομοιότητα της Roche με την κόρη της, αφού η πριγκίπισσα της Ουαλίας λέγεται πως είχε πάρει τα θλιμμένα μάτια της μητέρας της. 

"Είναι εύκολο να δεις από πού πήρε η Diana την ομορφιά της", έγραψε ένας φαν, ενώ κάποιος άλλος συμφώνησε, αναφέροντας "τα μάτια της Diana". Ο Charles Spencer εξακολουθεί να ανεβάζει παλιές φωτογραφίες και να μοιράζεται αναμνήσεις από την οικογένειά του, ενώ συντηρεί την ιστορία των Spencer και το διάσημο αρχοντικό, στο οποίο κείτεται η σωρός της πριγκίπισσας Diana. 

Μέχρι τώρα, ο αδερφός της Diana δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο σχετικά με τις αποκαλύψεις που έκανε ο ανιψιός του, πρίγκιπας Harry, παρά προτιμά να παραμένει ουδέτερος και να συντηρεί τις όμορφες αναμνήσεις που είχε από την αδερφή του και την οικογένειά της. 

Διαβάστε Επίσης