Γιατί η Καμίλα έφυγε νωρίτερα από τη λειτουργία του Πάσχα;

Σύσσωμη η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας έδωσε το παρών στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Windsor.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας έδωσε το παρών στη λειτουργία του καθολικού Πάσχα που λαμβάνει χώρα παραδοσιακά στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Windsor. Με τον βασιλιά Κάρολο να ηγείται του γκρουπ, ο νέος μονάρχης κατέφθασε πρώτος με τη σύζυγό του, Καμίλα, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες έφυγε νωρίτερα από τη λειτουργία.

Πιο αναλυτικά, το βασιλικό ζεύγος που ήταν ντυμένο στα μπλε χαιρέτησαν τους ιερείς κατά την άφιξή τους, ωστόσο αμέσως μετά το τέλος αυτής, η βασιλική σύζυγος αναγκάστηκε να φύγει και να μην παρευρεθεί στην οικογενειακή συγκέντρωση που ακολούθησε εξαιτίας άλλων υποχρεώσεων. 

Πρόσφατα, έγινε ξεκάθαρο μέσω της επίσημης πρόσκλησης για τη στέψη του βασιλιά Καρόλου πως η Καμίλα θα λάβει τον τίτλο της βασίλισσας μετά τις 6 Μαϊου όπου θα πραγματοποιηθεί η επίσημη τελετή, επιβεβαιώνοντας με αυτό τον τρόπο το νέο της στάτους. Την περασμένη Κυριακή το ζευγάρι έκλεισε 18 χρόνια γάμου, χωρίς να αναφέρουν κάτι σχετικό στους λογαριασμούς στα social media, εξαιτίας της καθολικής Μεγάλης εβδομάδας. 

Ήταν η πρώτη φορά που ο βασιλιάς Κάρολος εμφανίστηκε στην εκδήλωση για τη Μ. Πέμπτη με τον τίτλο του νέου μονάρχη του Ηνωμένου Βασιλείου, παρά το γεγονός πως και την περσινή χρονιά είχε δώσει το παρών για να αντικαταστήσει τη μητέρα του, βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία εξαιτίας προβλημάτων υγείας δεν μπορούσε να παρευρεθεί. 

Φέτος, επίσης, ήταν η πρώτη φορά που παρακολουθήσαμε την οικογένεια των Waleses να παρευρίσκονται στη λειτουργία του Πάσχα όλοι μαζί, αφού την περσινή χρονιά μόνο η πριγκίπισσα Charlotte και ο πρίγκιπας George είχαν συνοδεύσει τους γονείς τους. Τη φετινή χρονιά ο πρίγκιπας Louis επίσης βρέθηκε στο πλευρό του πρίγκιπα William και της Kate Middleton, η οποία με την εμφάνισή της "έσπασε" το πρωτόκολλο. 

Διαβάστε Επίσης