Πριγκίπισσα Charlotte | Η νέα φωτογραφία που τράβηξε η Kate Middleton για τα 8α γενέθλια της κόρης της

Η μικρή πριγκίπισσα ποζάρει με ανοιξιάτικη διάθεση στον φακό της μητέρας της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η πριγκίπισσα Charlotte έκλεισε τα 8 και η βασιλική οικογένεια έσπευσε να ευχηθεί στην κόρη των πρίγκιπα William και Kate Middleton. Όπως κάθε φορά, οι διάσημοι γονείς της δημοσίευσαν μία νέα φωτογραφία της - όπως συνηθίζουν να κάνουν στα 3 τους παιδιά - την οποία για ακόμη μία φορά είχε τραβήξει η ίδια η πριγκίπισσα της Ουαλίας. 

Γνωρίζοντας το πάθος της συζύγου του πρίγκιπα William για τη φωτογραφία και δεδομένου ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας τραβάει συχνά οικογενειακές φωτογραφίες των παιδιών της και των υπόλοιπων μελών της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας, ήταν επόμενο η φωτογραφία της Charlotte να ανήκει σε εκείνη. Ωστόσο, πριν από λίγες ημέρες για τα 5α γενέθλια του γιου της, πρίγκιπα Louis, είχε ζητήσει από μία φωτογράφο να αναλάβει το πορτρέτο, καθώς βλέπουμε και την ίδια τη Middleton στις εν λόγω λήψεις. 

Σε ό,τι αφορά τη φωτογραφία της πριγκίπισσας Charlotte, η οποία είχε σήμερα τα γενέθλιά της, τη βλέπουμε χαμογελαστή να ποζάρει σε μία κούνια, έχοντας επιλέξει ένα καλοκαιρινό φόρεμα από το brand Trotters. Σύμφωνα με το People, η φωτογραφία τραβήχτηκε στο Windsor το περασμένο σαββατοκύριακο, με τη μικρή να είναι ενθουσιασμένη όπως φαίνεται στη λήψη. "Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας είναι χαρούμενοι να μοιραστούν μια νέα φωτογραφία της πριγκίπισσας Charlotte για τα 8α γενέθλιά της αύριο", ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση του Παλατιού. 

Όπως έχει γίνει γνωστό, τα 3 παιδιά των Waleses θα δώσουν το παρών στην τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου που θα πραγματοποιηθεί στο Αββαείο του Westminster, για να παρακολουθήσουν το ιστορικό γεγονός που αφορά τον παππού τους. Παράλληλα, έχει ανακοινωθεί πως ο πρίγκιπας George θα έχει έναν σημαντικό ρόλο στην τελετή, ως ο 2ος στη διαδοχή του βρετανικού θρόνου.

Διαβάστε Επίσης