Καμίλα | Το ατύχημα του εγγονού της λίγο πριν την τελετή στέψης

Θα καταφέρει ο 13χρονος εγγονός της Καμίλα να παρευρεθεί στην τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου;

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μπορεί οι πρόβες για την τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου να προχωρούν κανονικά, όμως, τα απρόοπτα είναι και αυτά πάντα μέσα στο πρόγραμμα. Το τελευταίο φαίνεται ότι γνωρίζει πολύ καλά και έρχεται να επιβεβαιώσει η Καμίλα, μιας και ένα από τα εγγόνια της είχε ένα ατύχημα που ενδέχεται να του στερήσει την παρουσία του στη μεγαλειώδη τελετή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της "Daily Mail”, ο εγγονός της Καμίλα, Gus Lopes υπέστη κάταγμα στο χέρι. Ο 13χρονος Gus, σύμφωνα με την ίδια πηγή, έφτασε για μια πρόβα στέψης στο παλάτι του Buckingham με το δεξί του χέρι ελαφρώς δεμένο. 

"Ο Gus έσπασε το χέρι του σε ατύχημα με το ποδήλατο ενώ βρισκόταν σε διακοπές", δήλωσε στην ιστοσελίδα πηγή από τον οικογενειακό κύκλο του έφηβου Gus. "Ο γύψος έχει αφαιρεθεί, αλλά πρέπει να το έχει ελαφρώς δεμένο τη μεγάλη μέρα" συμπληρώνει η ίδια πηγή. Ο Gus και ο δίδυμος αδελφός του, Louis, είναι οι γιοι της κόρης της βασίλισσας Καμίλα, Laura Lopes και του συζύγου Harry Lopes, οι οποίοι μοιράζονται επίσης την 15χρονη κόρη Eliza.

Τα δίδυμα αγόρια πρόκειται να βρεθούν στο επίκεντρο της δημοσιότητας κατά την τελετή στέψης το Σάββατο και να παραστούν ως τιμώμενοι προσκεκλημένοι. Τα δίδυμα παιδιά θα βρεθούν κυριολεκτικά στο πλευρό της γιαγιά τους σε τελετουργικό ρόλο μαζί με τον ξάδελφό τους Freddy Parker Bowles, γιο του θείου τους Tom Parker Bowles, και τον Arthur Elliot, ανιψιό της βασίλισσας Καμίλα. Εξάλλου, τα εγγόνια της Καμίλα δεν θα μπορούσαν να λείψουν από την σπουδαία μέρα της γιαγιάς του. 

Σε κάθε περίπτωση, η Daily Mail αναφέρει ότι ο Gus αναμένεται να ασκήσει κανονικά τα καθήκοντά του στην αυριανή τελετή παρά τον τραυματισμό του και να βοηθήσει να κρατήσει τα στέφανα της Καμίλα κατά τη διάρκεια της πορείας της στο Αβαείο του Westminster.

Διαβάστε Επίσης