Marcia Gay Harden: "Και τα τρία παιδιά μου είναι queer"

Η αποκάλυψη της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού για την οικογένειά της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Marcia Gay Harden δεν είναι μόνο μια εξαιρετική ηθοποιός, αλλά και ένας καταπληκτικός άνθρωπος όπως επιβεβαίωσε η πρόσφατη εμφάνισή της στον τηλεμαραθώνιο "Drag Isn’t Dangerous: A Digital Fundraiser” για να υποστηρίξει τα δικαιώματα των drag ατόμων, αποκαλύπτοντας τον λόγο που είναι τόσο σημαντικός αυτός ο αγώνας για την ίδια.

Όπως σχολίασε στον συνπαρουσιαστή Adam Shankman, "αυτό που είναι το κίνητρό μου είναι ότι είναι σωστό και αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή είναι λάθος", αναφερόμενη στις προσπάθειες των νομοθετών να απαγορεύσουν τα drag σόου, με τη δικαιολογία ότι είναι επικίνδυνα για τους ανήλικους. Από την άλλη, η ηθοποιός αποκάλυψε και τον άλλο λόγο για τον οποίο είναι τόσο ευαίσθητη σε τέτοια θέματα, από τη στιγμή που και τα τρία της παιδιά είναι queer. "Το μεγαλύτερο παιδί μου είναι non-binary. Ο γιος μου είναι γκέι και το μικρότερο έχει ρευστό φύλο. Και ξέρεις, είναι τα παιδιά μου και με διδάσκουν κάθε μέρα", είπε χαρακτηριστικά. Πιο αναλυτικά, η Gay Harden έχει αποκτήσει το 24χρονο Eulala και τα 19χρονα δίδυμα, Julitta και Hudson με τον πρώην σύζυγό της και σκηνοθέτη, Thaddeaus Scheel.

Παράλληλα, η σταρ δήλωσε πως όλο αυτό διασπείρει τον φόβο και το μίσος προς τους άλλους, ενώ είναι αισιόδοξη, υπογραμμίζοντας πως "πιστεύω πως αυτή η χώρα θα το πολεμήσει". Μάλιστα, η ηθοποιός αφιέρωσε και μία ανάρτηση στον σημαντικό αυτό σκοπό, γράφοντας στο Instagram, "το μόνο επικίνδυνο με τα drag άτομα είναι ότι είναι καυτές βασίλισσες", προσθέτοντας πως "οι gay ήρθαν για να μείνουν. Οι drag ήρθαν για να μείνουν. Κάντε δωρεά ό,τι μπορείτε και βοηθήστε μας να μοιράσουμε την αγάπη". 

Διαβάστε Επίσης