Πρίγκιπας Louis | Αποκάλυψε τι θέλει να γίνει όταν μεγαλώσει

Ο μικρός πρίγκιπας, ο οποίος έκλεψε τις εντυπώσεις στη στέψη του παππού του, συγκέντρωσε τα φωτογραφικά κλικ στο πρώτο του επίσημο βασιλικό "καθήκον".

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας Louis έγινε trending topic στα social media χάρη στην παιχνιδιάρικη διάθεση που είχε στη στέψη του παππού του, βασιλιά Καρόλου, χαρίζοντας στο κοινό τις πιο αστείες γκριμάτσες. Αφού χάρισε ένα χιουμοριστικό "σόου" στην επίσημη τελετή, ο μικρότερος γιος των πρίγκιπα William και Kate Middleton επισκέφθηκε με την οικογένειά του μία ομάδα προσκόπων, για να προωθήσουν τη δράση "Big Help Out" σχετικά με τον εθελοντισμό, που στην ουσία αποτέλεσε το πρώτο επίσημο βασιλικό του "καθήκον". 

Εκεί ο μικρός πρίγκιπας είχε την ευκαιρία να βοηθήσει στις εργασίες για την ανακαίνιση του χώρου, να δοκιμάσει marshmellows και να ζωγραφίσει με τα χέρια του στον τοίχο. Αφού μάθαμε το χαϊδευτικό με το οποίο η μαμά του τον αποκαλεί, είχαμε τη δυνατότητα να μάθουμε ποιο επάγγελμα θα ήθελε να ακολουθήσει στο μέλλον. Αν και μόλις έκλεισε τα 5, ο μικρός πρίγκιπας είναι σίγουρος για τη δουλειά που θέλει να ακολουθήσει. 

Πρίγκιπας Louis | Αποκάλυψε τι θέλει να γίνει όταν μεγαλώσει

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, ενώ ασχολιόταν με τη ζωγραφική στον τοίχο, ένας εθελοντής παρατήρησε το ταλέντο του και τον ρώτησε: "Θα ήθελες να γίνεις ζωγράφος όταν μεγαλώσεις"; Τότε, ο πρίγκιπας Louis με σιγουριά τού απάντησε πως θα ήθελε να γίνει πιλότος μαχητικού αεροσκάφους. Όπως φαίνεται, ο μικρός πρίγκιπας ίσως θα έχει την ευκαιρία να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, αν εξακολουθεί να το θέλει, αφού και ο πατέρας του είχε υπηρετήσει στη βασιλική αεροπορία και δούλευε ως πιλότος διασώστης στην Ουαλία λίγο μετά τον γάμο του με την Kate Middleton. 

Έχοντας την 4η θέση στη σειρά διαδοχής, δεν θα έχει τόσο μεγάλο πρόβλημα να ακολουθήσει τα όνειρά του. Σε αντίθεση με τον μεγαλύτερο αδερφό του, πρίγκιπα George, ο οποίος είναι δεύτερος στη διαδοχή μετά τον πατέρα του και προορίζεται να γίνει βασιλιάς, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα έχει την ίδια ελευθερία να επιλέξει το επάγγελμά του, αφού η ζωή του είναι ήδη προδιαγεγραμμένη. 

Διαβάστε Επίσης