Η Kate Middleton αναφέρθηκε στην εποχή που ερωτεύθηκε τον πρίγκιπα William

Η σόλο εμφάνιση της πριγκίπισσας της Ουαλίας στο Μπαθ της Αγγλίας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ύστερα από τις εμφανίσεις της Kate Middleton και του πρίγκιπα William μετά την τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου, η πριγκίπισσα της Ουαλίας πραγματοποίησε μία σόλο επίσκεψη στην πόλη του Μπαθ, με αφορμή ένα event που είχε διοργανώσει η Ολυμπιονίκης Kelly Holmes, όπου η Βρετανίδα royal είχε την ευκαιρία να συζητήσει με κορίτσια σχολείου στο πλαίσιο της εβδομάδας ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για την ψυχική υγεία. 

Ειδικότερα, η Middleton μίλησε με τις κοπέλες που υποστηρίζονται από τον φιλανθρωπικό οργανισμό της Holmes στο σχολείο St Katherine's στο Μπρίστολ και απάντησε σε ερωτήσεις, ενώ άκουσε προσεκτικά τα όσα είχαν να πουν οι έφηβες. Κάποια στιγμή ένα από τα κορίτσια τη ρώτησε αν επιθυμούσε από το σχολείο να γίνει μέλος της βασιλικής οικογένειας, με τη Middleton να απαντά πως δεν ήταν κάτι που περίμενε, ωστόσο ήταν κάτι που έγινε επειδή ερωτεύτηκε τον William. 

Η Kate Middleton αναφέρθηκε στην εποχή που ερωτεύθηκε τον πρίγκιπα William

Πιο αναλυτικά, η πριγκίπισσα της Ουαλίας δήλωσε πως ήταν κάτι που έπρεπε να μάθει, ενώ αποκάλυψε το πώς είναι η ζωή της με τα τρία παιδιά της. Μάλιστα, μοιράστηκε με τα κορίτσια πως τα παιδιά της είναι διαφορετικά μεταξύ τους, παρά το γεγονός πως μεγαλώνουν με τον ίδιο τρόπο. Όπως δήλωσε η Holmes για την επίσκεψη της Middleton: "Έκανε ανθρώπινα τα πάντα για να πει πως κανείς δεν είναι τέλειος. Δεν έχει σημασία τι έχεις ή τι αντιλαμβάνεσαι πως έχεις, ως ένα άτομο θα έχεις ακόμα αυτές τις ανασφάλειες". 

Η Middleton δεν είναι η μόνη που ασχολήθηκε με θέματα ψυχικής υγείας με αφορμή την ιδιαίτερη αυτή εβδομάδα, καθώς η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry συνομίλησαν επίσης με ένα γκρουπ εφήβων πριν από λίγες ημέρες σχετικά με τις επιπτώσεις των social media σε ένα κλειστό event στην Καλιφόρνια. Από την άλλη, η δούκισσα του Sussex για ακόμη μία φορά συγκέντρωσε τις κάμερες στο πρόσωπό της, αφού έλαβε ένα σημαντικό βραβείο από τον φιλανθρωπικό οργανισμό της Gloria Steinem για την ακτιβιστική της δράση σε ό,τι αφορά τον φεμινισμό. 

Διαβάστε Επίσης