Η εμφάνιση της Eva Longoria ήταν ο καλύτερος "επίλογος" του Φεστιβάλ των Καννών

Η διάσημη ηθοποιός και πρόσφατα σκηνοθέτις εμφανίστηκε με ένα εντυπωσιακό φόρεμα στην απόχρωση της σεζόν.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μπορεί να έπεσε η αυλαία του Φεστιβάλ των Καννών που μας χάρισε αρκετές στιγμές μόδας και κομμάτια - έμπνευση για δικές μας glam εμφανίσεις, ωστόσο πριν κλείσει ο ετήσιος αυτός θεσμός πρόλαβε να δώσει λίγη ακόμα λάμψη. Ο λόγος για την εμφάνιση της Eva Longoria στο κόκκινο χαλί του Palais des Festivals et des Congrès που συγκέντρωσε τα φωτογραφικά κλικ και την προσοχή των παρευρισκομένων.

Ειδικότερα, η διάσημη ηθοποιός και πρόσφατα σκηνοθέτις εμφανίστηκε με ένα κατακόκκινο φόρεμα sheath με αποκαλυπτικό άνοιγμα και χρυσές διακριτικές λεπτομέρειες σε διάφορα σημεία. Μάλιστα, ολοκλήρωσε το λουκ της με αστραφτερά αλλά μίνιμαλ κοσμήματα του οίκου Chopard, κλέβοντας τις εντυπώσεις. Η Longoria έδωσε το "παρών" με αφορμή την πρεμιέρα του "Elemental" της Disney, ενώ πριν από λίγες ημέρες είχε συμμετάσχει στην ετήσια συζήτηση της Kering Women in Motion όπου υπογράμμισε τα "λάθη" που έχει εντοπίσει στη βιομηχανία του σινεμά. 

Η εμφάνιση της Eva Longoria ήταν ο καλύτερος "επίλογος" του Φεστιβάλ των Καννών

Πιο αναλυτικά, η διάσημη σταρ για πρώτη φορά ανέλαβε να βρεθεί πίσω από τις κάμερες και να αναλάβει τη θέση της σκηνοθεσίας στη νέα ταινία "Flamin' Hot". Η ίδια επιβεβαίωσε τα double standards που υπάρχουν ανάμεσα σε γυναίκες και άνδρες καλλιτέχνες, όσο και τη δυσκολία του Hollywood να δώσει ευκαιρίες στις σκηνοθέτιδες του σήμερα. 

Πλέον, η σταρ είναι ιδιαίτερη επιλεκτική με αυτά που αναλαμβάνει, ωστόσο η καρέκλα της σκηνοθέτιδος ήταν κάτι που δεν θα μπορούσε να αρνηθεί, παρά τα προβλήματα που συνοδεύονται με αυτή. 

Διαβάστε Επίσης