Πρίγκιπας William & Kate Middleton | Γιατί το καλοκαίρι κάνουν τις λιγότερες επίσημες εμφανίσεις τους

Αυτό δεν ισχύει μόνο για τον πρίγκιπα William και την Kate Middleton αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Οι μέρες του Ιουλίου και του Αυγούστου είναι αυτές που τα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας κάνουν τις λιγότερες επίσημες εμφανίσεις τους. Αυτό ισχύει και για τον πρίγκιπα William και την Kate Middleton. Ο λόγος είναι ότι αυτούς τους δύο ξεκινούν οι καλοκαιρινές τους διακοπές. 

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας και ο σύζυγός της έκαναν την τελευταία τους επίσημη εμφάνιση μαζί με τα δύο μεγαλύτερα παιδιά τους στην τελευταία μέρα του φετινού Wimbledon. Λίγο νωρίτερα σύσσωμη η οικογένεια παρακολούθησε μια στρατιωτική παρέλαση αεροσκαφών με τον πρίγκιπα Louis να γίνεται viral για τις γκριμάτσες του.

Οι αγαπημένοι καλοκαιρινοί προορισμοί της Kate Middleton και του πρίγκιπα William

Από τον Σεπτέμβριο τα παιδιά επιστρέφουν στο σχολείο και το πριγκιπικό ζευγάρι στα καθήκοντά του. Μέχρι τότε χαλαρώνουν και ξεκουράζονται στους αγαπημένους τους προορισμούς.

Τα νησιά Σίλι είναι από τα μέρη που επισκέπτονται συχνά τους καλοκαιρινούς μήνες.  Έχει ιδιαίτερη σημασία για τον πρίγκιπας της Ουαλίας καθώς έκανε διακοπές εκεί όταν ήταν παιδί μαζί με την πριγκίπισσα Diana, τον πρίγκιπα Κάρολο και τον πρίγκιπα Harry. 

Ένα ακόμη μέρος όπου περνούν τις καλοκαιρινές τους διακοπές ή προτιμούν για τις ανοιξιάτικες αποδράσεις τους είναι το Amner Hall στο Norfolk. Η εξοχική τους κατοικία είναι το δώρο που τους έκανε η βασίλισσα Ελισάβετ στον γάμο τους το 2011. Από το 2015 μέχρι το 2017 το χρησιμοποιούσαν ως μόνιμη κατοικία όταν ο πρίγκιπας George και η πριγκίπισσα Charlotte ήταν μωρά. 

Ξεχωριστές καλοκαιρινές αναμνήσεις έχουν όμως και από την Ιορδανία. Ελάχιστοι γνωρίζουν ότι η Kate Middleton είχε περάσει εκεί κάποια χρόνια της παιδικής της ηλικίας μαζί με τους γονείς της. Ίσως αυτή να ήταν η αφορμή που την επισκέφτηκαν χρόνια αργότερα και μάλιστα μία αναμνηστική τους φωτογραφία από την Ιορδανία αξιοποιήθηκε στην χριστουγεννιάτικη κάρτα τους για το 2021. 

Διαβάστε Επίσης