Η πριγκίπισσα Charlotte είναι πιο πλούσια από τον αδερφό της, πρίγκιπα George

Ποια είναι η διαφορά περιουσίας ανάμεσα στην πριγκίπισσα Charlotte και τον μεγάλο της αδερφό;

HARPER'S BAZAAR TEAM

Αν μας ρωτούσαν για το ποιο θεωρούμε το πιο πλούσιο παιδί στον κόσμο, ίσως η πρώτη μας σκέψη να ήταν ο πρίγκιπας George. Άλλωστε είναι ο δεύτερος σε σειρά διαδοχής για τον βρετανικό θρόνο, μετά τον πατέρα του, πρίγκιπα William. Φαίνεται όμως πως η 8χρονη αδερφή του, πριγκίπισσα Charlotte έχει την πρωτιά. 

Πόσο πλούσια είναι η πριγκίπισσα Charlotte;

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Electric Ride on Cars, η πριγκίπισσα Charlotte εκτιμάται ότι έχει περιουσία που φτάνει τα 3,6 δισεκατομμύρια δολάρια ενώ ο 10χρονος αδερφός της μόλις 2,4 εκατομμύρια. Ο Βενιαμίν της οικογένειας, πρίγκιπας Louis δεν δεν ακολουθεί  ενώ δεν έχει καταφέρει να μπει ούτε στην πρώτη δεκάδα.

Η πριγκίπισσα Charlotte κρατά την πρωτιά παρόλο που, σε σχέση με το 2021, η περιουσία της είχε μια πτώση. Πιθανότατα αυτό το χρωστάει στη μητέρα της, Kate Middleton που με τις στιλιστικές επιλογές που κάνει για την κόρη της την έχει κάνει δημοφιλή. 

Η mini royal influencer εμπνέει με τα looks της άλλες μαμάδες. Ιδιαίτερα στιλάτη ήταν και η πρόσφατη εμφάνιση της 8χρονης πριγκίπισσας στο φετινό Wimbledon αλλά και στην τελετή της στέψης του παππού τους, βασιλιά Καρόλου. 

Οι γονείς της θέλουν να κάνει καριέρα

Βέβαια, παρά την περιουσία της οι γονείς της ονειρεύονται για την κόρη τους μια καριέρα. "Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας θέλουν η Charlotte να μεγαλώσει με την προοπτική ότι θα βρει μια δουλειά και δεν θα είναι full-time πριγκίπισσα" αναφέρει η βασιλική συντάκτρια Richard Eden στην Daily Express. 

Ποια άλλα διάσημα παιδιά είναι τη λίστα με τα ποιο πλούσια του κόσμου

Στη λίστα του Electric Ride on Cars την τρίτη θέση με τα πιο πλούσια διάσημα παιδιά κατέχει η κόρη της Salma Hayek και του Francois-Henri Pinault, Valentina.

Ακολουθούν οι πρίγκιπας Jacques του Μονακό, Suri Cruise, Stormi Webster, Blue Ivy Carter, North West, οι προσωπικότητες του YouTube  Vlad και Niki και τα δίδυμα της Jennifer Lopez, Max και Emme Muniz.

Διαβάστε Επίσης