Πριγκίπισσα Elizabeth | Η τολμηρή επιλογή που έκανε για το πορτρέτο των 22ων γενεθλίων της

Η πριγκίπισσα Elizabeth του Βελγίου απέδειξε ότι είναι μία από τις πιο μοδάτες royals της γενιάς της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η πριγκίπισσα Elizabeth είναι ξεχωρίζει με τις εμφανίσεις της παρά το μικρό της ηλικίας της. Η κόρη του βασιλιά Philipe και της βασίλισσας Mathilde το απέδειξε ακόμη μία φορά μέσα από τα επίσημα πορτράτα που δημοσίευσε το παλάτι με αφορμή τα 22α γενέθλιά της. 

Η διάδοχος του θρόνου του Βελγίου επέλεξε ένα ιδιαίτερο τοπ με την υπογραφή του Βέλγου σχεδιαστή μόδας Dries Van Noten. Πρόκειται για μία τολμηρή επιλογή με δαντέλα την οποία συνδύασε με μαύρο παντελόνι και διαμαντένια σκουλαρίκια. 

Η πριγκίπισσα Elizabeth πόζαρε στις φωτογραφίες με τα χέρια της στις τσέπες στις δύο φωτογραφίες που ανέβασε το Παλάτι στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram. "Η πριγκίπισσα Elizabeth γιορτάζει σήμερα τα 22α γενέθλιά της" σημειώνεται στη λεζάντα. "Είναι έτοιμη να ξεκινήσει την τελευταία χρονιά για το πτυχίο της στην Ιστορία και Πολιτική στο Πανεπιστήμιο του Oxford". 

Πριν από την τελευταία της χρονιά στο Oxford, η 22χρονη πριγκίπισσα είχε ένα γεμάτο καλοκαίρι και κάπως έτσι κύλησε και η αρχή του φθινοπώρου. Τον Ιούλιο ολοκλήρωσε τη χρονιά της στην Κοινωνικές και Στρατιωτικές Επιστήμες στο Στρατιωτική Βασιλική Ακαδημία του Βελγίου. 

Επίσης, έδωσε το παρών σε πολλά σημαντικά βασιλικά γεγονότα. πρόσφατα, βρέθηκε στο πάρτι για τα 18α γενέθλια του πρίγκιπα Christian στη Δανία. 

Διαβάστε Επίσης

Τον Ιούλιο γιόρτασε μαζί με την οικογένειά της την Εθνική Επέτειο του Βελγίου κλέβοντας τις εντυπώσεις με μία κίτρινη τουαλέτα. Ένα μήνα νωρίτερα έδωσε το παρών στον γάμο του πρίγκιπα Hussein με την Rajwa Al Saif ενώ τον Μάιο ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους του βασιλιά Καρόλου και της βασίλισσας Letizia στο Buckingham και τη δεξίωση που έγινε πριν από τη στέψη.