Πριγκίπισσα Isabella | H μεγάλη κόρη της Mary και του Frederik της Δανίας είναι ανερχόμενο style icon

H πριγκίπισσα Isabella ξεχώρισε δίπλα στους γονείς της κατά την ανακήρυξή τους σε βασιλιά και βασίλισσα της Δανίας.

Η βασιλική οικογένεια της Δανίας τράβηξε πάνω της τα φώτα την τελευταία εβδομάδα. Η ανακήρυξη του Frederik και της Mary ως βασιλιάς και βασίλισσα απασχόλησε τα διεθνή media ενώ σχολιάστηκε έντονα και η αντίδραση της μεγάλης τους κόρης στο τρυφερό φιλί τους στο μπαλκόνι του παλατιού. Ο νέος τίτλος των γονιών της άλλωστε την φέρνουν πλέον δεύτερη στη σειρά διαδοχής του θρόνου. Έτσι, η πριγκίπισσα Isabella όχι μόνο έκλεψε τις εντυπώσεις αλλά απέκτησε και ένα νέο status που την θέλει να είναι ένα ανερχόμενο style icon

Η 16χρονη κόρη του βασιλικού ζευγαριού της Δανίας είχε ανέκαθεν ξεχωριστό στιλ και προσωπικότητα. Φαίνεται πως το καλό γούστο της μητέρας της, βασίλισσας Mary την έχει επηρεάσει θετικά. 

Πριγκίπισσα Isabella | H μεγάλη κόρη της Mary και του Frederik της Δανίας είναι ανερχόμενο style icon

Το στιλ που επιλέγει στις εμφανίσεις της

Για την ημέρα της ανακήρυξης του νέου βασιλικού ζεύγους της Δανίας η πριγκίπισσα Isabella επέλεξε ένα κόκκινο παλτό Carolina Herrera. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μία μικρή καρφίτσα που της είχε χαρίσει η γιαγιά της, βασίλισσα Μαργαρίτα στη βάφτισή της το 2007. 

Όταν η περίσταση δεν είναι επίσημη προτιμά να streetwear, όπως και τα υπόλοιπα παιδιά της βασιλικής οικογένειας της Δανίας. Συχνά θα την δει κανείς με τζιν, πουλόβερ και sneakers. Στα σημαντικά events κάνει έξυπνες επιλογές φορώντας κομψά σύνολα που δείχνουν όμως τη νεανικότητά της. 

Οι περιορισμοί που έχει η πριγκίπισσα Isabella 

Όλα δείχνουν ότι η πριγκίπισσα είναι έτοιμη να εκπροσωπήσει την οικογένειά της επάξια. Παρόλα αυτά έχει κάποιους περιορισμούς όπως και ο αδερφός της, πρίγκιπας Christian που είναι διάδοχος του θρόνου αλλά και όλοι οι royals. 

H πριγκίπισσα Isabella χαρακτηρίζεται από πολλούς ως η "σύγχρονη πριγκίπισσα Μαργαρίτα". Κι αυτό γιατί έχει προοπτικές να "χτίσει" το όνομά της ανεξάρτητα από τη βασιλική της οικογένεια.

Η Isabella έχει ένα ακόμη ξεχωριστό γνώρισμα. Είναι η πρώτη Δανή πριγκίπισσα που γεννήθηκε τα τελευταία 60 χρόνια.

Διαβάστε Επίσης