"Ήξερα ότι δεν μοιάζω με τις άλλες γυναίκες στην οθόνη" | Η Barbra Streisand καταχειροκροτήθηκε στα SAG Awards

Η πιο συγκινητική στιγμή της 30ης τελετής απονομής ήταν όταν η Barbra Streisand παρέλαβε το Τιμητικό Βραβείο Συνολικής Προσφοράς.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Barbra Streisand κατάφερε να συγκινήσει όλους τους παρευρισκόμενους του Shrine Auditorium στο Λος Άντζελες αλλά και τους θεατές του Netflix που παρακολουθούσαν live την 30η τελετή απονομής των SAG Αwards σε όλο τον κόσμο. Η ηθοποιός, τραγουδίστρια, παραγωγός, συγγραφέας και σκηνοθέτρια ανέβηκε στη σκηνή, εν μέσω χειροκροτημάτων, για να παραλάβει το Τιμητικό Βραβείο Συνολικής Προσφοράς. Το παρουσίασαν ο Bradley Cooper και η Jennifer Aniston που δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της. Τις συνδέει άλλωστε μακροχρόνια φιλία

Στη σκηνή όπου το βράδυ του Σαββάτου παρέλαβε το τιμητικό βραβείο είχε δώσει το 1963 την πρώτη της μεγάλη συναυλία. "Είναι τόσο υπέροχο να παραλαμβάνεις αυτό το βραβείο γιατί ξέρεις από πριν ότι θα το πάρεις. δεν χρειάζεται να αγωνιάς... Και δεν χρειάζεται να πεις με χαρά 'Είμαι τόσο χαρούμενη που έχασα'. Τέλος πάντων, όλοι ξέρετε τι εννοώ" αστειεύτηκε η Barbra Streisand. 

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι είναι περήφανο μέλος του σωματείου SAG-AFTRA για περισσότερα από 60 χρόνια. "Δεν το πιστεύω. Θυμάμαι ότι ονειρευόμουν να γίνω ηθοποιός από την εφηβεία, καθισμένη στο κρεβάτι μου στο Brooklyn με λίγο παγωτό με γεύση καφέ και ένα κινηματογραφικό περιοδικό" περιέγραψε η θρυλική σταρ. "Δεν μου άρεσε η πραγματικότητα. Ήθελα να είμαι στις ταινίες. Ακόμα κι αν ήξερα ότι δεν μοιάζω με τις άλλες γυναίκες στην οθόνη. Η μητέρα μου μού έλεγε να μάθω γραφομηχανή. Αλλά δεν την άκουσα. Και κάπως, με έναν τρόπο, όλα έγιναν πραγματικότητα" πρόσθεσε. 

Στο τέλος, αφιέρωσε τον λόγο της στους ηθοποιούς που βρίσκονταν στον χώρο. "Και πάνω απ' όλα, θέλω να ευχαριστήσω εσάς που μου δώσατε τόσο μεγάλη χαρά, με το να σας βλέπω απλά όλους στην οθόνη" είπε κάνοντας το κοινό να ξεσπάσει σε χειροκροτήματα.

Η συλλογή των βραβείων της Barbra Streisand, που αυξήθηκε κατά ένα στα 30α βραβεία SAG, είναι εντυπωσιακή: δύο Όσκαρ, δέκα Grammys, πέντε Emmys, τρία Peabody και ένα βραβείο Tony. Ωστόσο, δεν έχει βραβευτεί ποτέ ως σκηνοθέτης παρόλο που υπογράφει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες όπως τα Yentl, The Prince of Tides και The Mirror Has Two Faces.

Πρόσφατα, κυκλοφόρησε και την 997 σελίδων αυτοβιογραφία της με τίτλο My Name is Barbra η οποία συνοδεύεται με audiobook 48 ωρών.

Διαβάστε Επίσης