Thomas Kingston | Σε στενό κύκλο η κηδεία του

Ο σύζυγός της Λαίδη Gabriella έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 45 ετών.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μια κλειστή τελετή έλαβε χώρα το πρωί της Τρίτης όπου στενοί συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τον Thomas Kingston. Ο σύζυγός της Λαίδης Gabriella έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 45 ετών, στα τέλη Φεβρουαρίου. 

Η εξόδιος ακολουθία εψάλλη στο βασιλικό παρεκκλήσι του St James στο Λονδίνο ενώ ακολούθησε η συγκέντρωση της οικογένειας στο παλάτι του St James.

Παρόντες ήταν περίπου 140 αγαπημένα πρόσωπα του εκλιπόντος ανάμεσα στους οποίους και μέλη της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας: ο πρίγκιπας William, γονείς της Gabriella πρίγκιπας και πριγκίπισσα Μιχαήλ του Κεντ και η πριγκίπισσα Alexandra. Μετά την κηδεία έγινε μια κλειστή τελετή αποτέφρωσης.

Ο βασιλιάς Κάρολος δεν ήταν παρών στην τελετή λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει ενώ η βασίλισσα Καμίλα βρισκόταν σε εκδήλωση για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας. 

Ο Thomas Kingston βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Cotswolds στις 25 Φεβρουαρίου. Τα δυσάρεστα νέα ωστόσο ανακοινώθηκαν  λίγα 24ωρα αργότερα. Ο εκλιπών παντρεύτηκε με την Λαίδη Gabriella το 2019 και έγινε επίσημα μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

"O Tom ήταν αποδεδειγμένα δημοφιλής στους βασιλικούς κύκλους και γνώριζε κάποιους από τους νεότερους royals ή τον κοντινό τους κύκλο, πολλά χρόνια. Ήταν φίλος της Pippa Middleton και ήταν καλεσμένος στον γάμο της, μαζί με τη Λαίδη Gabriella" εξηγεί στο ΟΚ! η Jennie Bond.

Διαβάστε Επίσης