H Gillian Anderson με φόρεμα από την αγαπημένη σχεδιάστρια της Kate Middleton

Στο κόκκινο χαλί της παγκόσμιας πρεμιέρας του Scoop έκανε εμφάνιση η Gillian Anderson.

Μια από τις πιο κομψές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί έκανε η Gillian Anderson. Η 55χρονη ηθοποιός βρέθηκε την Τετάρτη 27 Μαρτίου στην παγκόσμια πρεμιέρα της νέας της ταινίας. Το Scoop θα έχουμε τη δυνατότητα να το δούμε από τις 5 Απριλίου στο Netflix και οι πρωταγωνιστές του το γιόρτασαν και επίσημα στο The Curzon Mayfair στο Λονδίνο.

Το φόρεμα από την αγαπημένη σχεδιάστρια της Kate Middleton

Για την περίσταση η Gillian Anderson επέλεξε ένα στράπλες πράσινο φόρεμα με την υπογραφή της αγαπημένης σχεδιάστριας της Kate Middleton. Ο λόγος για την Emilia Wickstead. Η σχεδιάστρια είναι γεννημένη στη Νέα Ζηλανδία και έχει την επαγγελματική της βάση στη Βρετανία όπου συνεργάζεται με την πριγκίπισσα της Ουαλίας. Έχει υπογράψει πολλές από τις εμβληματικές τις εμφανίσεις.

Η βραβευμένη με Emmy ηθοποιός την επέλεξε για την πρεμιέρα της στη βρετανική πρωτεύουσα. Το συνδύασε με ψηλοτάκουνα πέδιλα Gianvito Rossi και τσάντα δια χειρός Anya Hindmarch. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με κοσμήματα της σχεδιάστριας Solange Azagury Partidge. 

Στο πλευρό της ήταν και οι συμπρωταγωνίστριές της Keeley Hawes και Romola Garai. Η Gillian Andreson, που αγαπήσαμε και μέσα από τον ρόλο της στη σειρά Sex Education, υποδύεται στην βασισμένη σε αληθινά γεγονότα ταινία τη δημοσιογράφο Emily Maitlis. Πρόκειται για τη δημοσιογράφο που έκανε το 2019 την ιστορική συνέντευξη του πρίγκιπα Andrew για την εκπομπή του BBC Newsnight.

H Gillian Anderson με φόρεμα από την αγαπημένη σχεδιάστρια της Kate Middleton

Το Scoop βασίζεται στην ιστορική συνέντευξη του πρίγκιπα Andrew

Η τηλεοπτική τους συνάντηση έγινε στο παλάτι του Buckingham και μέσα από αυτή ο Βρετανός πρίγκιπας αποκάλυψε τη σχέση του με τον καταδικασμένο για σεξουαλικά αδικήματα Jeffrey Epstein. Τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο βραβευμένος με BAFTA Philip Martin και το σενάριο οι Peter Moffat και Geoff Bussetil.

Το σενάριο βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της Sam McAlister η οποία ήταν εκείνη που κατάφερε να "κλείσει" τη συνέντευξη που δημιούργησε σκάνδαλο στη μοναρχία της Βρετανίας. 

Διαβάστε Επίσης